Americký matematik odhalil „mŕtve duše“ hlasujúce za Bidena
05 | 01 | 2021 I sefredaktor
Americký matematik Bobby Piton našiel viac než pol milióna „voličov“, ktorí nemajú rodičov, bratov, sestry ani príbuzných s rovnakým priezviskom.  Piton preskúmal viac ako 9 miliónov zápisov z prezidentských volieb v USA a našiel podozrivé nejasnosti, ktoré by mohli Joe Bidena pripraviť o kreslo budúceho amerického prezidenta. Jeho závery zverejnil Gateway Pundit a prevzal Riafan.ru. 

Po analýze údajov o voličoch v Pensylvánii zistil celkovo 521 879 jedinečných priezvisk. Inými slovami ľudia, ktorí ich nosia, „nemajú rodičov, bratov, sestry a ďalších príbuzných, ktorí by mali rovnaké priezvisko“. Navyše 47 % z tohto počtu, teda 245 033 ľudí, je zároveň úplne jedinečných. Ich meno sa nenachádza nikde inde v USA.

Ani s bežnými americkými menami vystupujúcimi ako voliči nie je podľa Pitona všetko v poriadku. Podľa volebných zoznamov sa v Pensylvánii počas volieb objavili voliči „navyše“. Nové údaje ukázali, že štát pri voľbách zohľadnil hlasy ľudí, ktorí v ňom nebývajú. Ak hodnotíme najobľúbenejšie priezviská, potom počas volebného obdobia pribudlo 14 776 ľudí s menom Smith, 30 830 extra Johnsonov, 19 591 Williamsov a 11 656 Jacksonov.

Počas volieb úradujúci prezident Donald Trump viedol v Pensylvánii nad Bidenom o viac ako 700 tisíc hlasov. Ale po niekoľkých dňoch sa náhle objavili informácie o údajne zaslaných státisícoch hlasovacích lístkoch poštou v prospech Bidena.

Výskum Pitona umožňuje pochopiť, odkiaľ pochádzajú tieto „mŕtve duše“. Takzvané „prízraky“. Podľa matematika boli Trumpovi oponenti schopní zaviesť takúto schému nielen v tomto štáte, ale aj v Georgii. Tamojšia situácia tiež vyvoláva veľa otázok.

Piton uviedol, že zástupcovia súčasnej hlavy štátu ho už kontaktovali. Odovzdal im dokumenty s výsledkami výskumu. Toto zistenie známeho amerického matematika môže byť novou Trumpovou zbraňou v boji za spochybnenie výsledkov volieb na najvyššej úrovni.

Federálna spravodajská agentúra už predtým hlásila veľké množstvo chýb pri prevádzke hlasovacích strojov počas nedávnych prezidentských volieb v USA. Zistila, že v dôsledku zlyhaní softvéru nebolo veľa hlasov amerických voličov zohľadnených. Medzitým mali byť na základe príkazu Bidenových spolupracovníkov zničené dôkazy, ktoré to mali potvrdiť.

Priaznivci súčasného prezidenta Donalda Trumpa upozornili verejnosť na túto skutočnosť a pokúsili sa zabezpečiť uchovanie dôkazov súdnou cestou. Nové okolnosti, na ktoré poukázal americký matematik, dopĺňajú celkový obraz údajných podvodov. Mohli by zmeniť situáciu a pomôcť Donaldovi Trumpovi zostať americkým prezidentom i v druhom období.