Matovičova sestra: Poslanci môžu všetko, aj beztrestne roznášať vírus
28 | 12 | 2020 I Michal Filek

Zuzana Belicová je sestra pána premiéra Matoviča. Ale zároveň jedna z jeho najväčších kritičiek. Tentoraz si servítku nezobrala, keď na facebooku komentovala spôsob, akým koalícia v parlamente predĺžila núdzový stav. Teda za účasti nakazených poslancov. 


"Koronavírus si dnes v parlamente zobral dovolenku, keď majú pozitívne testovaní poslanci prísť hlasovať o zákaze protestov nespokojných krachujúcich ľudí, ktorí sa už nedokážu postarať o svoje rodiny. Keby pozitívne testovaní naozaj obyčajní otcovia a mamy rodín chceli zarábať na nájom a stravu, tak dostanú mastnú pokutu. Poslanci nie. Tí môžu všetko. Aj beztrestne roznášať vírus," napísala Belicová.

"Koalícia si dnes s ústavou vytrela zadok a napľula nám do tváre," pridal k statusu komentár Marián. Prisadil si aj Mirko: "Vládne tu banda Megazlodejov a špinavcov, čakáme na ďalšieho Harmana,"

 

Parlament schválil zmeny, ktoré umožnia predlžovanie núdzového stavu (AKTUALIZOVANÉ)
Národná rada schválila zmenu ústavného zákona, ktorý umožňuje opakovane predĺžiť núdzový stav o 40 dní. Za hlasovalo 91 z 94 prítomných poslancov. Opozícia hlasovanie bojkotovala. Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Ivan Čeredejev/tasr