Obamagate: Podrobnosti o zločineckom sprisahaní s cieľom zvrhnúť vládu USA (Chris Farrell)
27 | 10 | 2020 I Diana Zaťková

Komentár Chrisa Farella (Gatestone Institute)


Úradníci Obamovej administratívy spáchali trestné činy proti ústave. Zapojili sa do poburujúceho sprisahania s cieľom zvrhnúť vládu USA. Naozaj im to prejde?


V dôsledku Watergate bolo obžalovaných alebo uväznených 40 vládnych úradníkov. Zamestnanci Bieleho domu H. R. Haldeman a John Erlichman išli do väzenia. Poradca Bieleho domu John Dean išiel do väzenia. Generálny prokurátor John Mitchell išiel do väzenia. Howard Hunt, G. Gordon Liddy, Charles Colson a James McCord - všetci boli uväznení. Tlačový tajomník Nixona Ronald L. Ziegler označil Watergate za „treťotriedne vlámanie“. To zvrhlo prezidenta.

„Obamagate“ alebo „ruský podvod“ je politický a kriminálny škandál, ktorý je exponenciálne vážnejší a poškodzuje ústavu. Rovnako ako merania zemetrasení na Richterovej škále, aj Obamagate sa dá merať s „rádovou“ závažnosťou ako v prípade Watergate. Obamagate je prvý americký prevrat. Nie od militaristickej pravice, ako si ju predstavoval liberálny Hollywood. To nie. Ale od boľševickej ľavice.

USA sankcionujú ruský chemický výskumný ústav, pretože je „spojený“ s počítačovým malvérom Triton
Moskovský výskumný ústav zapojený do vývoja vojenského systému S-300 bol americkým ministerstvom financií zaradený na čiernu listinu kvôli údajným „spojeniam“ s malvérom používaným „proti americkým partnerom na Blízkom východe“, informuje portál... Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Marek Molnár


Publicista Michael Goodwin v New York Post uviedol svoje dôvody prečo hlasuje znova za Donalda Trumpa:

  • Druhá strana nesmie byť odmenená za úsilie sabotovať a odvolať riadne zvoleného prezidenta.

  • Rusko, Rusko, Rusko bol podvod, ktorý ničil životy a takmer na tri roky vrhol tieň na Biely dom. Pokračovaním boli stranícke obžaloby, nemotorný pokus o puč organizovaný hovorkyňou Nancy Pelosiovou a neprajníkmi Trumpa v Kongrese, štáte a médiách.

  • Predpojatosť novinárov v roku 2016 sa zmenila na plnohodnotné stranícke obchodovanie v tlačených, digitálnych a vysielacích prevádzkach. Facebook , Twitter a ďalšie platformy otvorene využívajú svoju moc na cenzúru pro-Trumpových správ a názorov a zároveň propagujú všetko, čo ukazuje prezident v zlom svetle.

  • Nie sú to algoritmy; sú to ľudia za nimi.

  • Ich rozhodnutie zablokovať priekopnícke správy denníka The Post o obchodných dohodách spoločnosti Huntera Bidena a zapojenie Joea Bidena by malo vystrašiť každého, kto si cení Prvý pozmeňujúci a doplňujúci návrh. Orwellova nočná mora je pre cenzorov snom.

  • Upustilo sa od férovosti a spravodlivosti, aby bol zničený Trump a všetko, čo reprezentuje. A táto kultúrna vojna sa rozširuje."


Bieli rasisti stáli v tomto roku za väčšinou domácich teroristických útokov v USA
Údaje sú v príkrom rozpore s tvrdeniami Donalda Trumpa, ktorý tvrdil, že násilie ľavicových extrémistov je veľkou hrozbou, píše theguardian.com Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Mário Martinka


Toto je všetko veľmi dôležité. Stále má však nedostatky v jednej kľúčovej oblasti - ignoruje (do veľkej miery) trestný čin. Podrobnosti o zločineckom sprisahaní s cieľom zvrhnúť vládu USA. Ako sme na to mohli zabudnúť?

Úžasné a impozantné orgány činné v trestnom konaní a spravodajské sily USA boli zneužité na presadzovanie partizánskej politickej agendy zo strany  prezidenta Baracka Obamu; jeho platených politických činiteľov a úradníkov, agentov a zamestnancov vlády USA proti kandidátovi Trumpovi, novozvolenému prezidentovi Trumpovi a prezidentovi Trumpovi.

Existujú užitočné odkazy, pomocou ktorých môžete sledovať obsadenie postáv zapojených do deja puču. Epoch Times má zdroje, rovnako ako Centrum pre výskum kapitálul. Jeden by dúfal, že John Durham má spis alebo grafiku, ktorá je niečím podobná týmto analytickým kúskom. Zdá sa, že potrebuje určitú pomoc, pretože sa zjavne nedokáže pohybovať okolo anemickej, žalostnej Clinesmithovej obžaloby.

USA ako inšpiratívny vodca pre Blízky východ (Con Coughlin)
Komentár Cona Coughlina (Gatestone Institute) Čítať ďalej
26 | 10 | 2020 | Diana Zaťková


Ostrieľaní vyšetrovatelia a právni zástupcovia môžu získať verejne dostupné záznamy a zhromaždiť dostatok faktov, dokumentácie a dôkazov na splnenie zákonnej hranice („pravdepodobná príčina“) pre úspešné predloženie obžaloby veľkej porote.

Prečo dnes panuje nechuť? Ako je možné, že generálni prokurátori William Barr a John Durham sú obťažovaní prokurátormi, keď sú zločiny a utajenia tak bolestne zrejmé? Je potrebné dospieť k záveru, že v skutočnosti všetko závisí od politickej vôle. Majú Barr a/alebo Durham žalúdok na hľadanie obžaloby ľudí ako James Comey, John Brennan, Andy McCabe a (mnoho) ďalších?

Barr a Durham nepotrebujú výbory Kongresu na „krytie“, aby vysledovali kriminalitu Obamovej administratívy a pracovníkov na ministerstve spravodlivosti, FBI, CIA a ministerstvo zahraničia. Len si pamätajte - 40 uväznených za Watergate.

Chris Farrell je bývalý referent kontrarozviedky. Posledných 20 rokov pracoval ako riaditeľ pre vyšetrovanie a výskum v spoločnosti Judicial Watch. 


Črtá sa rusko-čínska vojenská aliancia. Mal by Washington prepadnúť panike? (Tom Fowdy)
Komentár Toma Fowdyho (RT) Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Diana Zaťková