Vedci potvrdzujú predpovede o posune pólov Zeme
17 | 10 | 2020 I Imrich Kovačič

Edgar Cayce predpovedal, že na začiatku 21. storočia sa kvôli posunu magnetických pólov Zeme ocitne Japonsko pod vodu a Rusko bude „novou Noemovou archou“. Uviedol Tsargrad.tv.


Moderní vedci s prekvapením konštatujú, že predpovede „spiaceho proroka“ menom Edgar Cayce o osude sveta a Ruska sa napĺňajú. Konkrétne uviedol, že na začiatku 21. storočia dôjde k posunu magnetických pólov Zeme, kvôli ktorému sa Japonsko dostane pod vodu a Rusko sa stane „novou Noemovou archou“ pre celú civilizáciu.


Cayce, ktorý žil v dvadsiatom storočí, známy ako „spiaci prorok“, vyslovil mnoho predpovedí, ktoré sa už naplnili. Vrátane predpovedania vojen a revolúcií, ako aj rôznych svetových katakliziem.


Casey zvykol predpovedať ponorený do tranzu. Uviedol, že v našom storočí dôjde v dôsledku premiestnenia magnetických pólov k silným otrasom. Pohyby zemskej kôry majú vo svete prebudiť nové sopky a super vulkány.


Podľa neho má byť dokonca výsledkom, že veľké mestá ako New York a Los Angeles budú vymazané z povrchu Zeme. Japonsko má byť úplne ponorené pod vodu.


Hrozba vesmírneho odpadu rastie, varuje Európska vesmírna agentúra
Napriek úsiliu bojovať proti problému vesmírneho odpadu na obežnej dráhe okolo našej planéty vydala Európska vesmírna agentúra (ESA) znepokojujúcu správu, ktorá naznačuje, že problém sa zhoršuje a časom môže mať až drtivé následky, informuje portál... Čítať ďalej
16 | 10 | 2020 | Marek Molnár

Casey predpovedal, že záchranu bude treba hľadať v Rusku. Poukázal dokonca na konkrétny región. Novým centrom civilizácie sa má stať Sibír.


Je pozoruhodné, že nedávny výskum súčasných vedcov potvrdil jeho slová. Podľa odborníkov z Dánska, Francúzska, Anglicka a USA sa magnetické póly Zeme skutočne postupne menia. A to vedie ku kataklizmám a anomáliám počasia. Výrazne sa už vo svete zvýšil i počet hurikánov.


Pribúda prípadov zemetrasení, sopečných výbuchov, povodní i cunami. V tradične suchých oblastiach prší a naopak vo vlhkých ničí úrodu sucho.


Zároveň pomaly stúpa hladina svetového oceánu. To povedie k zaplaveniu mnohých suchozemských oblastí. Najmä v Ázii. Presne, ako predpovedal Cayce.


Možno je to však „iba náhoda“. Vedci radi vyzývajú, aby ľudia nebrali všetky predpovede a proroctvá príliš vážne. Odborníci tvrdia, že akúkoľvek predpoveď je možné interpretovať tak, ako sa komu hodí. Preto ich často zneužívajú rôzni šarlatáni. Ani cirkev sa k nim nestavia príliš ústretovo.


Neverte médiám, ktoré šíria paniku. Až 97% ochorení má veľmi ľahký priebeh, tvrdí česká lekárka
Česká lekárka a politička Alena Dernerová vyzýva ľudí, aby neverili médiám. Tie podľa nej šíria paniku, napriek tomu, že až 97% ľudí nakazených koronavírusom má buď žiadny, alebo len slabý priebeh ochorenia Covid-19. Dernerová taktiež súhlasí s... Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič