Vďaka Trumpovi vznikne spojenectvo Ruska a USA, predpovedala mníška Nina
01 | 05 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Matka Nina pred smrťou označila Putina za človeka „daného Bohom“ a Trumpa nazvala „dobrým vodcom“. Uviedol to portál NEWS KS.


Prišiel čas, aby sa svet dozvedel posledné proroctvo mníšky Niny o Vladimírovi Putinovi, osude Ruska, USA a ukrajinskej oblasti Donbas. Tak, ako to sama chcela.


Nina z Volgogradu vyslovila pred smrťou predpoveď o tom, aké udalosti čakajú Rusko, Ukrajinu a USA v blízkej budúcnosti. Slová, ktoré povedala pred svojou smrťou, sa už začali očividne plniť.


Predpovedala Rusku veľkú budúcnosť a úspešný vývoj za prezidenta Vladimíra Putina. Stará žena povedala o súčasnej hlave ruského štátu, že bol „daný Bohom“ a že „je spravodlivý“. Okrem toho predpovedala súčasný konflikt na východnej Ukrajine. Podľa nej bude vojna na Donbase trvať 7 až 8 rokov.


Britská polícia hľadá „desivú“ osobu prezlečenú za morového doktora zo 17. storočia (VIDEO)
Polícia uviedla, že sleduje osobu, ktorá straší ľudí, najmä deti, v britskej dedine Hellesdon.Osoba je preoblečená za morového doktora zo 17. storočia, informuje BBC. Čítať ďalej
01 | 05 | 2020 | Timotej Dudka

Matka Nina predvídala i silný americký tlak, ktorý na Rusko vyvíjal bývalý americký prezident Barack Obama. Nazvala ho „temným prezidentom“. Pripomeňme, že práve pod jeho vedením boli zavedené prísne hospodárske sankcie proti Rusku. Takmer celý Západ zároveň proti Rusku vyvíjal politický nátlak.


Matka Nina spomínala i terajšieho prezidenta USA Donalda Trumpa. Nazvala ho „dobrým vodcom“. Podľa nej sa vďaka Trumpovi vytvorí skutočné spojenectvo Ruska a USA. Sila Ruska pomôže podľa Niny i krajinám Východu, ktoré sa obrátia na Vladimíra Putina so žiadosťou o pomoc.


K matke Nine chodili pre radu ľudia nielen z celého Ruska, ale aj zo štátov Európy a vzdialeného zahraničia. Preto, že jej slová sa plnili s úžasnou presnosťou.


Rusko čelí v čase koronakrízy problémom. Nastane koniec „putinizmu“?
Kríza spôsobená koronavírusom mení plány na reformy, ktoré malo Rusko v najbližšom čase zavádzať. Súčasná situácia môže otriasť dôverou Rusov v prezidenta Vladimíra Putina, ktorý mal doteraz v Ruskej politike vždy svoje stabilné miesto.... Čítať ďalej
01 | 05 | 2020 | Jaroslav Fabok