Predpoveď Baby Vangy na rok 2020 sa napĺňa! Atentát na Putina či vražedné cunami?
24 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Slepá veštkyňa vyriekla mnoho proroctiev a mrazivým faktom je, že v mnohých kľúčových udalostiach sa trafila. Hoci zomrela v roku 1996, niektoré predpovede sa plnia až teraz. Trebárs tá, že v roku 2020 zasiahne svet ničivá katastrofa. Bude jej príčinou koronavírus?


Vanga prišla o zrak už ako jedenásťročné dievčatko. Lenže so stratou videnia sa objavilo aj niečo iné. A to možnosť vidieť do budúcnosti. Presnosť jej proroctiev desila verejnosť po celom svete, preto sa ich bojí množstvo ľudí až dodnes.

Predpovedala pád komunizmu, výbuch elektrárne v Černobyle, útok na New York. Lenže rok 2020 má podľa nej rozpútať hotovú skazu. Aké je teda jej proroctvo? Islamskí extrémisti majú údajne vyvolať vojnu, pri ktorej použijú chemické zbrane a ktoré zabijú milióny ľudí. Zlý rok predpovedala však hlave Spojeným štátom a pravdepodobne Donaldovi Trumpovi. Ten by podľa jej vízie mal vážne ochorieť, dostať sa na hranu života a smrti a dosť možno vraj stratí sluch.

Šťastie nebude mať údajne ani Vladimír Putin , na ktorého sa podľa proroctva Vangy chystá atentát z vlastných radov.

Tým ale desivé vízie nekončia. Na Japonsko, Čínu, Aljašku a Pakistan by mala udrieť ďalšia ničivá vlna. Z jej predpovede však nevyplýva, či tým myslela prírodnú katastrofu, alebo nekontrolovateľné šírenie choroby.

Trump navrhuje pichať ľuďom dezinfekciu do žíl a opaľovanie
Prezident Donald Trump navrhol vstreknúť ľuďom dezinfekčný prostriedok priamo do žíl alebo ultrafialové svetlo na boj s COVID-19 po tom, čo úrad ministerstva vnútornej bezpečnosti predstavil štúdie, ktoré ukazujú, že ultrafialové lúče môžu byť... Čítať ďalej
24 | 04 | 2020 | Mário Martinka