Závislosť na alkohole a liekoch: Gottova dcéra Dominika vyšla s pravdou von. "Budem sa liečiť!"
04 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Pravda vyšla najavo! Dominika Gottová (46) si priznala problém a rozhodla sa, že začne liečbu svojej závislosti na alkohole a liekoch. Presvedčil ju k tomu sám otec Karel Gott (80), ktorému dlho robila vrásky na tvári.


Dominika urobila svoj dôležitý životný krok po poslednej návšteve Prahy, kde bola oteckovi dodatočne gratulovať k životnému jubileu. "Nemala som ľahké obdobie a viem, že mám problém. Rozhodla som sa podstúpiť liečebné terapie a zbaviť sa závislosti na alkohole a na liekoch, " povedala otvorene Dominika. "A to som tiež otcovi sľúbila. Chcem, aby mi bolo zase dobre, " dodala odhodlane.

Spevák v minulosti už niekoľkokrát zasielal dcére peniaze na liečbu, ale jeho najstaršia dcéra ich podľa informácií do terapií neinvestovala. "Pán Gott s Dominikou o tejto téme hovoria posledné dva roky. Už mnohokrát sa ju snažil presvedčiť, aby svoj problém s alkoholom čo najrýchlejšie riešila a podstúpila liečenie. Ona to však vždy odmietala s tým, že nie je alkoholička a žiadny problém nemá, " tvrdí hovorkyňa Karla Aneta Stolzová (37).

Karel Gott: Tak ako ho nepoznáte, spolupráca s ním naozaj nebola ľahká
Idol žien a ikona českej hudby. Karel Gott je mnohým, málokto ale vie, že je tiež osobou, s ktorou nie je ľahké spolupracovať. Svoje o tom vie speváčka Jitka Zelenková, ktorá kvôli nemu skončila na mizine! Čítať ďalej
01 | 09 | 2019 | Ján Prokop


"Až po jej poslednej návšteve v Prahe ju pán Gott presvedčil, aby liečbu podstúpila. Preto je rád, že sa skutočne rozhodla vyhľadať odbornú pomoc, s čím jej veľmi pomáha aj Gottova manželka Ivana , " prezradila hovorkyňa.

Manželia Gottovi urobia všetko pre to, aby sa Dominika zo svojich závislostí dostala. "Obaja sú jej v ich snahe riešiť svoj problém oporou a verí, že Dominika pri svojom presvedčení zostane a liečbu čo najskôr začne," dodala Stolzová.

Dominika si vybudovala závislosť na alkohole pod ťarchou veľkého rodinného stresu z posledných rokov. Manžel Timo Tolkki (53) bojuje s maniodepresívnou psychózou, otecko Karel zase bojoval s rakovinou a má stále veľké zdravotné problémy. A vážne choroby sa nevyhýbajú ani jej mamičke Antónii Zacpalovej (84), ktorá žije v pražskom domove pre seniorov.

Karel Gott sa po zdravotných problémoch regeneruje v prírode aj so svojimi najbližšími.
Chorobami sužovaný spevák Karel Gott sa konečne ukázal fanúšikom, no len krátko predtým vydesil ďalšou návštevou nemocnice. Od lekárov si mal údajne vypočuť jasné a stručné odporúčania. Čo im musel mnohonásobný Zlatý slávik... Čítať ďalej
31 | 08 | 2019 | Ján Prokop