Jiří Krampol o Gottovi: Ivana ho musí strážiť, je to blázon! Ale o domácom násilí nemôže byť reč
14 | 06 | 2019 I Aneta Leitmanová

Speváci Karel Gott a Milan Drobný si v posledných dňoch nemôžu prísť na meno a dokonca si hrozia súdmi. Jiří Krampol si ale Gotta zastáva. Čo si známy herec a moderátor myslí o tejto "kauze"?


Celé Česko v posledných dňoch napäto sleduje spor medzi Karlom Gottom a Milanom Drobným. Obaja speváci do seba skočili po tom, ako Drobný povedal, že "Gotta mláti jeho žena Ivana." O tom sme vás už informovali:

Karla Gotta mala biť vlastná manželka. Ten je ale z takého ohovárania znechutený!
Medzi Zlatým slávikom Karlom Gottom a producentom a spevákom Milanom Drobným to poriadne vrie. Drobný mal totiž verejne uviesť, že Karla Gotta mláti jeho žena Ivana. Ten si to ale len tak nenechal. Čítať ďalej
08 | 06 | 2019 | Zuzana Vargová


Kauza neunikla ani Jiřímu Krampolovi, ktorý má na celú vec jasný názor.

"Mne to je strašne nepríjemné, keď takto niekto niečo o niekom hovorí," vyhlásil pre Blesk s tým, že sa drží rád Gotta, ktorý celý život robí nasledujúce: "Keď sa mu niečo nepáči, tak si to nechá pre seba, a keď sa mu to páči, tak toho človeka pochváli."

Hoci Drobný do médií vypustil tak citlivú vec zo súkromia Gotta, známy zabávač sa domnieva, že išlo o obyčajné nedorozumenie, hoci sám tvrdí, že o domácom násilí nemôže byť reč. Na manželstvo svojho dlhoročného kamaráta nahliada cez svoj filter.

Drobný reaguje na Gotta: Karle, klamár si ty! V hre je dokonca aj žaloba
Klamár a príživník, ktorý parazituje na jeho sláve! Tak nazval Karel Gott skrz svoju hovorkyňu svojho dlhoročného kamaráta Milana Drobného. "To je na žalobu!" Vyhlásil spevák po návrate zo Španielska. Informácie priniesol český... Čítať ďalej
11 | 06 | 2019 | Roman Suchý


"Ja si myslím, že Karel žije v spokojnom manželstve, že je šťastný, že má tie deti, a že tá Ivanka sa o neho naozaj stará," mieni skalopevne Krampol, ktorý je presvedčený o tom, že Gott by si teda žiadne "mlátenie" nenechal páčiť.

"Je to blbé voči nej, pretože som presvedčený, že ona ho má naozaj rada a naozaj sa o neho stará, čo je bezchybné. A hlavne ho stráži, pretože on je blázon, on by robil trikrát toľko, ten by vzal všetko. On to potrebuje ako drogu," dodal na záver.