Karla Gotta mala biť vlastná manželka. Ten je ale z takého ohovárania znechutený!
08 | 06 | 2019 I Zuzana Vargová

Medzi Zlatým slávikom Karlom Gottom a producentom a spevákom Milanom Drobným to poriadne vrie. Drobný mal totiž verejne uviesť, že Karla Gotta mláti jeho žena Ivana. Ten si to ale len tak nenechal.


Médiami sa šíria správy o tom, že Milan Drobný v knihe k 80. narodeninám Karla Gotta zverejnil šokujúce svedectvo. Mal v nej totiž uviesť slová Oldřicha Havránka, ktorý dlhú dobu pracoval ako vodič speváka a ktorý bol tiež partnerom Gottovej sesternice. A práve Havránkovi mal Zlatý slávik pred rokmi prezradiť, že ho jeho manželka Ivana Gottová fyzicky bije.

"Olda mi prisahal, že Ivana Karla mláti a že som jediný, kto s tým môže niečo urobiť. Tak som podľa toho reagoval," uviedol v danej knihe producent.

V publikácii sa ale tiež píše, že Havránkové slová o násilí boli skôr úmyslom tohto vodiča, ako Gottovej manželke ublížiť. Uvádza sa totiž, že práve ona stála za tým, že ho Gott prepustil. "On jej Olda nemohol zabudnúť, že ho vyhodila. Bola to od neho pomsta, "myslí si Drobný.

Veľká Británia: Chce Meghan utiecť do Spojených štátov pred svojou švagrinou?
Vojvodkyňa Meghan Markle údajne plánuje presťahovať seba, princa Harryho a syna Archieho do Spojených štátov. Chce tak uniknúť "tieňu" vojvodkyne Kate a jej manžela princa Williama? Čítať ďalej
08 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Takáto informácia však pobúrila nielen rodinu zosnulého Havránka, ale aj samotného speváka. Spomínaní túto informáciu okamžite vyvrátili a sám Karel Gott sa k veci vyjadril prostredníctvom svojej hovorkyne Anety Stolzovej.

"Dobrý deň pán Drobný, Karel Gott Vám odkazuje, že je Vami úplne zhnusený a chce sa mu z Vás zvracať. Extrémne ľutuje, že si Vás pozval domov, do svojho súkromia. Ste pre neho najväčším sklamaním v živote. Ako si vôbec môžete dovoliť poskytnúť Blesku rozhovor do knihy, kde klamete? Sám veľmi dobre viete, že napríklad informácie o tom, že "Ivana mláti Karla", je nehorázna a sprostá lož!!!" stálo vo vyhlásení.