Jeffrey Epstein pracoval pre izraelskú rozviedku (Dmitrij Sedov)
06 | 10 | 2019 I Preklad: Redakcia HD

Komentár Dmitrija Sedova (Fond strategickej kultúry)


To „zvláštne“ americko-izraelské priateľstvo ...


Príbeh o záhadnej smrti amerického miliardára Jeffrey Epsteina v newyorskom väzení v auguste má nečakané pokračovanie.

Jedna verzia vyšetrovania hovorí, že Epstein mal obrovské množstvo kompromitujúceho materiálu na všetky skupiny americkej elity. Nútil neplnoleté dievčatá z chudobných rodín, aby sa zapojili do prostitúcie pre najbohatších ľudí Ameriky. Sexuálne scény dokumentoval a v prípade potreby zákazníkov vydieral.
Keď bolo treba, dôkazy boli vždy po ruke.

Epstein prevádzkoval celé odvetvie. A mal obrovské množstvo zákazníkov. Živý tovar dodávali nelegálni obchodníci z Francúzska. Stretnutia sa konali v pohodlných hoteloch, či na špeciálne vybavenom lietadle Lolita Express. Ale aj v sídle Jeffrey Epsteina na Palm Beach na Floride. Len kúsok od vidieckeho klubu a rezidencie Donalda Trumpa Mar-A-Lago.

Epsteinova sexuálna otrokyňa prehovorila. Podrobnosti sú šokujúce
22 | 09 | 2019 | Imrich Kovačič


Medzi klientmi obchodníka so živým tovarom boli špičkoví americkí úradníci a politici najvyššej úrovne. Ako napríklad Bill Clinton. Takto získané materiály by mohli pochovať kariéru množstva ľudí.

Samotné vyšetrovanie sa iba rozbieha. No v médiách sa už objavila nová senzácia. Jeffrey Epstein mal byť izraelský spravodajský agent. Jeho úlohou bolo vlákať vplyvných ľudí USA do kompromitujúcich situácií sexuálnej povahy.

Bývalý pracovník izraelský vojenskej rozviedky Ari Ben-Menashe potvrdil, že Geoffrey Epstein a jeho priateľka Ghislaine Maxwell pracovali pre izraelskú spravodajskú službu už v osemdesiatych rokoch minulého storočia.

Vladimír Prochvatilov: Kto zabil Jeffreyho Epsteina?
Vladimír Prochvatilov (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Zuzana Perželová


Priznanie bývalého spravodajského dôstojníka dáva dobrý obraz práce Izraelčanov v USA. Aj britský miliardár a majiteľom mediálnej skupiny Daily Mirror Robert Maxwell bol podľa Ari Ben-Menasheho izraelským spravodajským agentom. Vykonával pritom misie osobitného významu. Maxwell mal k dispozícii rozsiahlu skupinu agentov. Patril medzi nich aj samotný Ari Ben-Menashe. Skupina sa podieľala najmä na podvodoch s predajom izraelských zbraní Iránu. O Epsteina sa začal Maxwell zaujímať vtedy, keď sa dal dokopy s jeho dcérou Ghislen. A vyzeralo to, že si založia rodinu. Miliardár sa rozhodol zasvätiť Epsteina do „rodinného podniku“. Epstein už síce mal nejaké kontakty na čiernom svetovom trhu so zbraňami, ale vplyvným hráčom nebol. Preto zmenil „odbor“. Spolu s Ghislen začal s predajom mladistvých sexuálnych otrokov a vytvoril systém politického vydierania.

Prístup na trh nelegálnych sexuálnych služieb však nebol možný bez pomoci organizovaného zločinu. A tak sa Jeffrey Epstein dostal vďaka izraelskej rozviedke do kontaktu s miliardárom z Ohia Leslie Wexnerom. Ten mal kontakty na podsvetie a spravodajské agentúry USA i Izraela. Práve Wexner financoval nové Epsteinovo podnikanie. On ho zapojil do siete obchodovania s deťmi na účely sexuálnych služieb.

Rozhodujúcou pre rozbeh sľubného podnikania bola krádež softvéru PROMIS od spoločnosti Inslaw Inc.. Ten slúžil advokátskym kanceláriám, právnym oddeleniam obchodných spoločností, ako aj ministerstvu spravodlivosti USA. Takto získal Epstein citlivé dôverné informácie o možnej budúcej klientele. Predovšetkým jej finančnú situáciu, prípadné porušenie daňovej legislatívy, či konflikty so zákonom. Softvér ukradla izraelská spravodajská služba Mossad. Od tejto chvíle tak získala Epsteinova „firma“ svoju plnú silu na plnohodnotné fungovanie.

Vyzerá to tak že Epsteinove nechutnosti nemajú konca: Na povrch vychádzajú nové skutočnosti! Česká modelka zachytená v dome orgií
Od vraždy miliardára Jeffreyho Epsteina († 66), ktorý sa obesil vo svojej cele v New Yorku, už uplynul mesiac, a na povrch vychádzajú stále nové a nové skutočnosti. O jeho záhadnej pedofilnej minulosti – vznikajú výpovede jeho bývalých sexuálnych... Čítať ďalej
13 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Ako zdôrazňuje Ari Ben-Menashe, informácie od Epsteina smerovali v Tel Avive „až na vrchol“. K dispozícii ich mali aj izraelskí premiéri. Možno len hádať, koľko politických rozhodnutí v USA v prospech Izraela vzniklo vďaka podkladom pochádzajúcim od Epsteina.

Ari Ben-Menashe teraz žije v Kanade. Keď sa chystal do USA, aby pokračoval vo svojom odhaľovaní, stala sa mu nepríjemná udalosť. Jeho dom zasiahla výbušnina. Podľa polície takú zvyknú používať tajné služby. A tak si cestu rozmyslel. Na Ari Ben-Menasheho si aj bez toho brúsia zuby v Tel Avive. Radi by mu tam „pripomenuli“, čo znamená vernosť prísahe a povinnosť zachovávať štátne tajomstvo.

Vyšetrovanie sa ale už začalo. Nie všetci sú totiž v USA zmierení s tak špecifickým „priateľstvom“ s Izraelom.

Marek Molnár: Epsteinove divné chúťky? Obraz Billa Clintona oblečeného v modrých šatách!
Jeffrey Epstein mal bizarný portrét Billa Clintona v šatách v jeho manhattanskom sídle. Informuje o tom DailyMailTV. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Marek Molnár