Epsteinova sexuálna otrokyňa prehovorila. Podrobnosti sú šokujúce
22 | 09 | 2019 I Imrich Kovačič
Virginia Roberts Giuffre, ktorá obvinila Jeffreyho Epsteina zo sexuálneho zneužívania a rozpútala burlivú verejnú diskusiu o zvrhlostiach miliardára sa v piatok objavila v televíznej relácii NBC, Dateline. V rozhovore s moderátorkou  Savannah Guthrie podrobne opísala údajné hrôzy, ktoré na nejpácha zosnulý pedofíl Jeffrey Epstein a jeho kohorty zvrhlíkov.

Virginia ako maloletá bola údajne sexuálne zneužívaná a stala sa aj súčasťou rozsiahlej siete obchodovania  s ľuďmi. Presne uviedla, že bola špeciálne vyškolená Epsteinovou pravou rukou, madam Ghislaine Maxwell, aby sa zabezpečila a našla čo možno najmladšie možné potenciálne ciele medzi neplnoletými dievčatami.

Virginia bola mala iba 16 rokou, keď pracovala v klube Mar-a-Lago prezidenta Donalda Trumpa na južnej Floride. Vtedy jej madam Maxwellová ponúkla prácu „cestovnej masérky“ pre „superbohatého“ chlapa a spýtala sa jej, či nemá záujem o pohovor na túto pozíciu.

Keď sa Virginia prvýkrát stretla s Epsteinom, Maxwellová ju voviedol do miestnosti, kde miliardár ležal na masážnom stole úplne nahý. V tom okamihu si Epstein a Maxwellová vymenili „úškľabok“, po ktorom nasledovalo súhlasné kývnutie hlavou, ktoré signalizovalo jeho súhlas s predstavením maloletého dievčaťa. Následne jej Maxwellová nariadila sex s Epsteinom.

Napriek neustálym sexuálnym útokom, Virginia vnímala Epsteina ako záchranné kolo, ktorého sľuby o budúcej pomoci ju prinútili vnímať celú situáciu ako „nevyhnutné zlo“, aby sa mohla vymaniť zo svojho životného marazmu v ktorom sa ocitla. Aj keď spočiatku Virginii sľúbili, že je zaškolia na skutočnú licencovanú masérku, vyškolená bola v skutočnosti najmä v oblasti náboru ďalších mladých dievčat pre Epsteinove záľuby.

„Jeffrey bol veľmi zvrhlý vo svojich túžbach po mladučkých dievčatách. Platilo, že čím mladšie, tým lepšie“ prezradila Virginia o ideálnej novej náborovej sile v spoločnosti Epstein.

"Madam Maxwellová mi to priamo nariadila," dodala. "Počas mojich tréningov na nábor dievčat mi neustále opakovala, ako to mám urobiť: Vždy musíš ísť za tými najmladšími."

Ako už skôr uviedol magazín Law & Crime, Virginia tiež tvrdila, že Epstein ju predával iným mocným mužom a konkrétne tvrdila, že ​​jej bolo nariadené, aby mala sex aj s britským princom Andrewom. Virginia sa v televízii úprimne rozrozprávala:

"Prvýkrát som bola v Londýne ešte mladá. Madam Maxwellová ma ráno zobudila a povedala:Dnes sa stretneš s princom.V tej chvíli som nevedela, že ma idú predať princovi. V tú noc sme s princom Andrewom išli do klubu Tramp. Princ Andrew mi nalieval alkohol. Boli sme v sekcii VIP. Som si celkom istá, že to bola vodka. Princ Andrew chcel so mnou tancovať. Súhlasila som. Je ale hrozný tanečník. A keď sme opustili klub a nasadli do limuzíny, madam Maxwellová mi prikázala: „Pôjdeme teraz ku mne domov a chcem, aby si pre neho urobila to isté, čo robíš pre Epsteina.“ “Nemohol som uveriť, že v tom idú aj členovia kráľovskej rodiny.“