Vyzerá to tak že Epsteinove nechutnosti nemajú konca: Na povrch vychádzajú nové skutočnosti! Česká modelka zachytená v dome orgií
13 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Od vraždy miliardára Jeffreyho Epsteina († 66), ktorý sa obesil vo svojej cele v New Yorku, už uplynul mesiac, a na povrch vychádzajú stále nové a nové skutočnosti. O jeho záhadnej pedofilnej minulosti – vznikajú výpovede jeho bývalých sexuálnych otrokýň alebo fotografie politikov a celebrít z jeho sexuálneho sektoru. K Epsteinovi mala blízko aj Slovenka Nade, ktorá mu zháňala sexuálne otrokyne, či česká modelka Petra Němcová.


Na finančníka so zvrátenými záľubami malo v posledných okamihoch života kopec ľudí ťažké srdce. Všetci sa totiž to obávali toho že Epstein začne "spievať". Pre mnoho vplyvných ľudí by to malo ťažký dopad alebo koniec kariéry, vyzerá to totiž tak, že Epstein sa poznal s desiatkami vplyvných ľudí a súdiac podľa jeho temnej minulosti sa dá predpovedať, že ľudia pohybujúci sa v jeho prítomnosti môžu byť do podobných nechutností zapletený. Nateraz sa vynára verejnosti meno britského princa Andrewa, no tým sa zoznam Epsteinových nechutnosti ani z ďaleka nekončí.

Epsteinova smrť v skutočnosti akoby otvorila portál do inej dimenzie, z ktorej k nám lietajú fotografie boháča, na ktorých pózuje so známymi celebritami, s politikmi či dokonca prezidentmi. Na nových fotografiách, ktoré uverejnil britský denník Daily Mail, sú v Epsteinovom brlohu vyfotografované celebrity s jeho služobníctvom.

Francúzsko začalo vyšetrovať sexuálne zločiny proti deťom súvisiace s Epsteinom
Hlavný parížsky prokurátor Rémy Heitz v piatok oznámil, že začal predbežné vyšetrovanie pre podozrenie zo znásilnenia a sexuálneho zneužívania neplnoletých francúzskych dievčat i žien, ktoré súvisia s prípadom amerického finančníka a už v minulosti... Čítať ďalej
23 | 08 | 2019 | TASR