Kristián Keller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Zabíjanie pacientov s pľúcnou ventiláciou (musíte vidieť!)
25/11/2021 I Kristián Keller

Erin Olszewskiová, whistleblowerka z New Yorskej nemocnice počas prvej vlny plandémie (zdroj: voľne dostupné)

Tu vám dávam do pozornosti pravdu o tom, ako sa vyrábali mŕtvi ľudia pomocou prekysličovania pľúc ventilátormi. Na kameru hovorí bývalá New Yorská sestra, mimochodom aj vojenská veteránka. (České titulky.)

https://otevrisvoumysl.cz/sestricka-se-skrytou-kamerou-odhaluje-pravdu-o-pacientech-s-covidem/

 

V krátkosti: sestrička hovorí o tom, ako sa počas prvej vlny plandémie umelo navyšovali prípady, aby prijímali, čo najviac pacientov. Z týchto pacientov potom dostávala nemocnica štátne granty do výšky 33 000 dolárov za jedného mŕtveho pacienta. Sestrička sa so skrytou kamerou pozrela na nemocničné monitory, ktoré ukazovali chybné údaje v porovnaní so zdravotnou kartou pacienta.

 

Kristián Keller
Sedesvakantista