Vesmírny korešpondent - o čo vlastne ide?
19/11/2021 I Joel Joelsky

“A Boh Jehova človeku prikázal: 'Zo všetkých stromov v záhrade smieš jesť do sýtosti, ale zo stromu poznania dobrého a zlého nebudeš jesť, lebo v deň, keď z neho zješ, určite zomrieš'.“ - 1. Mojžišova 2:17.

Pre väčšinu ľudí, vrátane kresťanov na celom svete horecitovaný inšpirovaný verš znie ako slová z rozprávky. V skutočnosti rozprávky na celom svete v celej histórii ľudstva si také slová prisvojili do svojich legiend!

Horecitovaný biblický verš je prvým zákonom predstavený celému vesmíru, inteligentným bytostiam anjelov na nebi a ľudskému pokoleniu nielen na tejto úžasne prekrásnej planéte Zemi, ale aj v celom vesmíre.

Prečo v celom vesmíre? Pretože možnosť zaľudnenia iných planét ľuďmi nie je vonkoncom vylúčený, ale najprv sa musí vytvoriť legálny poriadok na tejto Zemi, a až potom môžu ľudia zaľudniť iné planéty vesmíru!

A tento legálny celovesmírny proces, ktorý začal v Edénskej záhrade pred viac ako 6 000 rokmi sa dnes blíži ku svojmu slávnemu koncu pod nebeskou vládou Ježiša Krista a jeho 144 000 verných spolukráľov-spoluvládcov!