Analyzujme udalosti španielskej chrípky!
19/11/2021 I Joel Joelsky

Prečo je potrebné, aby sa na udalosti o historickej španielskej chrípky pozrel a pochopil ju v súčasnosti každý človek dnes žijúci na celom svete?

1 „Španielska chrípka“ bola na 100 % spôsobená novým luxusným sérom, ktorý sa elita rozhodla vstreknúť vracajúcim sa vojakom a potom zvyšku populácie. Zdanlivo z nudy a túžby vidieť, čo sa stane

2 Ľudia, ktorým bola podaná injekcia, ochoreli a buď zomreli, alebo nezomreli. Tí, ktorí nezomreli a boli odolní voči „séru“, boli obviňovaní zo „šírenia“ nebezpečných infekcií na iných ľudí. A mýtus o vírusovej nákaze je na svete!

3 Vlády zatvorili obchody, školy a podniky, a povedali, že všetci musia nosiť masky ako nebezpeční šíritelia chorôb a zostať vo svojich domovoch, inak budú zatknutí. Zrodil sa mýtus menom lockdown, hoci sa tak nikdy nenazýval.

4 Ľudia pochopili, že iba tí, ktorí dostali sérum, dostali „vírus“ alebo zomreli. Ľudia prestali užívať sérum.

5 Uvedené sérum bolo odoslané do všetkých ostatných krajín tretieho sveta, ako keby sa žiadny z krokov 1-4 neuskutočnil a celý scenár sa odohral znova v niekoľkých krajinách, potom vo svete. Vznikol mýtus o nebezpečnej celosvetovej pandémii!

6 Lekárskemu zariadeniu bolo potom nariadené, aby ignorovalo „Kochove postuláty“ a použilo toto „vypuknutie“ ako žiarivý príklad a nariadilo všetkým, aby sa báli nebezpečných nákazlivých vírusov. Zrodil sa mýtus o vakcíne.

Na celú túto udalosť sa takmer zabudlo a jediný spôsob, ako o tom vieme, je cez húževnatých ľudí, ktorí riskovali zdokumentovanie pravdy.

 

https://dissolvingillusions.com/graphs-images/