O krvnej línii Synagógy Satana
31/12/2021 I Joel Joelsky

Táto len krátka čierna rozprávka je o Satanovej Synagóge, v ktorej niektorí vyznávajú židovské korene takzvaných pravých, temných adeptov, ale ktorí v skutočnosti nimi nie sú. Tvrdia, že existuje veľmi starodávna línia, oveľa staršia ako tá, ktorá sa nachádza v modernom kmeni Židov. Veľkňazi Zla tvrdia, že môžu vypátrať svoje rodokmene v pradávnej histórii.

Nielen z Ríma, Atén alebo Jeruzaléma, ale aj z Babylonu a ešte ďalej. V skutočnosti si nárokujú pokrvnú líniu pred noachovskou potopou a aj hlboko do predpotopnej histórie ľudstva! Pýšia sa líniou pôvodu nielen od Kaina, ale aj od zvláštnej rasy, ktorá sa v Biblii označuje ako Nefilim, či Synov Božích. Ich pokrvná línia prišla do sveta po potope ako predkanaánska rasa.

Inak nazývaná Anakim, Refaim, Nefilim, Gibborim, Zamzummim a Emim. Rasa mužov mimoriadnej postavy, takže sa im hovorilo – obri. Ich predchodcami boli obyvatelia pred potopou. Boli potomkovia Bene Elohim, padlých anjelov spojených s dcérami ľudí. Podľa Veľkňazov Zla boli ich predkami Padlí anjeli, Luciferovi nasledovníci, ktorí sa búrili proti Bohu.

Boli z pokrvnej línie Lucifera a jeho légií, ktorí boli vyhnaní z neba, ktorí tak zostúpili z neba Zem. a vzali si manželky z potomkov Kaina. Ktorí ich naučili Starodávnej múdrosti, známej ako Kabala. Potomkovia Kaina, naplnení luciferiánskou krvou, zastávajú pozície skutočnej moci v tomto svete. Sú medzigeneračnou pokrvnou líniou kňazstva Lucifera, temní adepti Kultu Zla alebo Synagógy Satana!