Kolíkovej zúfalstvo a patent na pravdu
03/12/2021 I Slavěna Vorobelová

Zúfalí ľudia robia zúfalé veci. Zúfalá situácia si žiada zúfalé riešenia. Aj takto by sa dalo v skratke pomenovať to, čo sa dnes deje v súčasnosti na Slovensku. Občania sú zúfali z tejto vakcináckovskej vlády plnej duševných trosiek, ich chorého vládnutia a nezmyselných a nelogických nariadení. Provakcinačná vláda je zúfalá z občianskej neposlušnosti a z iného odborného názoru. Vzdor obyvateľstva naberá na sile priamo úmerne s každodennými nezmyselnými opatreniami vlády zloženej z veď vieme, akých jedincov. Vláde slepo sekunduje novinárska „elita“ a vraj odborníci z nejakého tajného zoskupenia s názvom „Konzílium odborníkov“, ktoré sa navonok prejavuje ako sekta a jej členovia ako zmyslov zbavení fanatici, ktorí nepripúšťajú nič, čo nevznikne v uzatvorenom kruhu ich sekty. Základný a spoločný znak, ktorý spája všetkých týchto vakcináckov je holý nespochybniteľný fakt, že DISKUSIA SA NEPRIPÚŠŤA a akýkoľvek názor, aj odborný, ktorý nevznikol v ich hlavách s obmedzeným videním sveta, musí byť zosmiešnený, zlikvidovaný vrátane autorov a aj následných šíriteľov – teda antivaxerov, dezolátov a hoaxerov ako ich označuje správny pravdoláskarský vakcinácek.

A aby toho nebolo málo, tak ministerka vakcináckovskej spravodlivosti Kolíková vyrukovala na nás s tým, že ideme zrušiť jeden zo základných pilierov slobody a demokracie, a to je sloboda myslenia, sloboda prejavu a sloboda šírenia informácií. Takže pre vakcináckov nepohodlné názory a informácie nebudú len zosmiešňované a účelovo likvidované, ale ak Kolíkovej návrh zákona prejde, tak budú aj zakázané a trestané dokonca aj odňatím slobody v podobe uväznenia. Áno, čítate správne, kto si nebude myslieť presne to, čo schváli VAKCINÁCKOVSKÉ MINISTERSTVO PRAVDY, tak trest ho neminie.

A kto bude určovať, čo je jedna jediná, tá najsprávnejšia a dovolená pravda?! Samozrejme, presne to, čo ako prvé napadlo každého zdravo zmýšľajúceho človeka. Patent na pravdu budú mať sorošovské mimovládky, prorežimové novinárske úderky a keď bude treba, tak na pomoc pribehnú aj sfanatizovaní odborníci zo sekty Konzília odborníkov, či rovno si toto právo budú uzurpovať hlavní vakcináckovia ako napr. Čaputová, Matovič, Kolíková, Lipšic, pročkovia a progresívci či skvosty slovenskej inteligencie Bittó Cigániková a Ďuriš Nicholsonová. A teda, ak to nebude stačiť, tak pribehnú na pomoc ich veličenstvá herci a iní dobre zaplatení užívatelia psychotropných látok.

P.S.: Som veľmi zvedavá ako sa Ústavný súd SR postaví k týmto novodobým vakcináckovským zákonom, ktorých obsah je pravdepodobne v rozpore s Ústavou SR, v rozpore s Európskym dohovorom o ľudských právach, a teda v rozpore so základnými ľudskými právami a slobodami. Ak sudcovia Ústavného súdu SR budú ohýbať právo a nedajbože potvrdia, že tieto novodobé fašistické zákony sú v poriadku, bude potrebné urýchlene mobilizovať, pretože to bude začiatok diktatúry a koniec demokratického zriadenia. Mementom bude, ak sa nová vláda vysporiada so všetkými súčasnými zločincami, ktorí si dnes myslia, že uniknú spravodlivosti a adekvátnym trestom za to, čo Slovensku a Slovákom spôsobili.