Biden sa snaží vyprovokovať Putina
17/12/2021 I Slavěna Vorobelová

Je v záujme Slovenska kopať do Ruskej federácie a štekať na Putina ako najvernejšia a najkrvilačnejšia čivava? A je absolútne bezpredmetné či už je to na povel NATO, USA, EÚ, alebo zbytočnou nadprácou niektorých vojnových štváčov ako je Jaroslav Naď, Ivan Korčok alebo poslanec OĽaNO Peter Krúpa a ďalší zarytí poslušne uvrešťaní rusofóbovia, vlastizradcovia a zapredanci.

Odpoveď je úplne jednoduchá. Až taká jednoduchá, že nám, ktorým ešte funguje zdravý úsudok a ktorým zatiaľ propagandistická mašinéria protiputinovského ťaženia kompletne nevymyla mozgy a nenechala nám v hlavách už len donekonečna sa opakujúcu ozvenu euroatlantickej modlitby o nenávisti voči Rusku, všetkému ruskému a slovanskému, sa dovtípime, že veľkohubé nenávistné vyjadrenia našich vládnych predstaviteľov voči Rusku a ruskej vládnucej garnitúre poškodzujú naše zahraničné vzťahy, mierové záujmy národa a v neposlednom rade hospodársku spoluprácu nielen s Ruskou federáciou.

Keď svetové vojenské veľmoci s neodhadnuteľným jadrovým potenciálom napínajú svaly, tak je v existenčných záujmoch hlavne malých štátov ako je Slovensko, aby volali po deeskalácii napätia. Obzvlášť to platí pre našu republiku, ktorá má geografické „nešťastie“ z hľadiska vojenskej logistiky smerom zo západu na východ a rovnako aj v opačnom garde. Keď začnú rinčať zbrane medzi veľmocami, tak nejaký slovenský národ a jeho prežitie nebude ani jedného z hlavných aktérov zaujímať. Pretože najprv nás západne veľmoci použijú na svoje záujmy pri postupe svojich vojsk smerom na východ a potom, ako to je históriou overený fakt, pri ústupe na našom území použijú osvedčenú taktiku „spálenej zeme.“ Jednoducho povedané, zbombardujú nám kľúčovú infraštruktúru len, aby zbrzdili postup nepriateľských vojsk postupujúcich z východu na západ.

To, čo píšem, sa môže javiť len ako nejaká teoretická rovina, ale pravdou je, že už nejakú dobu sa naše územie zneužíva na presuny zahraničných vojsk smerom k ruským hraniciam, na zásobovanie ukrajinskej armády „výpredajovým“ tovarom vojensko-priemyselného komplexu USA. Sme tlačení do nezmyselných hospodárskych sankcií, ktoré akurát napáchali rozsiahle škody na našej ekonomike, skrachované fabriky, výpadok odbytu, drahší plyn a ropa či uránové tyče pre jadrové elektrárne. Hlavne aktivitou americkej okupačnej armády nepretržite na nás mieria jedny rakety z východu a ďalšie rakety zo západu. Pre ruskú armádu sme cieľom preventívneho úderu a pre západné armády sme potenciálna „spálená zem“.

Ukrajina by mala byť pre nás mementom. Americké tajné služby tam vychovali neonacistickú mládež, za ktorú by sa nehanbili ani v Tretej ríši. Antiruskou propagandou vyvolali nenávisť voči etnickým Rusom. Cez svoje bábkové politické marionetky začali ťahať Ukrajinu do NATO a EÚ, pritom dobre vedia, že Rusi nedovolia rozširovanie agresora NATO smerom k svojim hraniciam. Veď už vtiahnutie krajín strednej Európy bolo prekročenie červenej čiary a oklamanie Ruskej federácie západnými agresormi. Protesty Ruskej federácie voči obkľučovaniu svojich hraníc vyústili do ozbrojeného konfliktu vyvolaného americkým bábkovým režimom a následným obviňovaním Ruska z vyvolania občianskej vojny na Ukrajine - viete to treba pre masáž verejnej mienky a pre oblbovanie divákov v EÚ a USA. Bohužiaľ veľká časť tomu aj slepo verí. Pritom „hrdinské“ USA sú po celom svete známe vedením vojen tzv. „cudzími rukami“. Nič iné sa teraz nedeje na Ukrajine, vážne vyostrovanie situácie západom na čele so starým pánom Bidenom, napínanie svalov a zastrašovanie Putina jadrovým útokom v prípade jeho vojenskej intervencie voči ukrajinským neonacistom. Obviňovanie Putina z pohybu ruských vojsk na ruskom území, a pritom je nevyvrátiteľným faktom, že práve príslušníci americkej armády pôsobia na Ukrajine (a je úplne jedno, že sú to „len“ inštruktori, ktorí sa nezúčastňujú bojov alebo sú to „podomoví“ predavači zbraní americkej výroby). Rovnako aj u nás momentálne úraduje americký bábkový režim, ktorý sa to už ani nijako nesnaží skrývať a verejne prezentuje svoju absolútnu poslušnosť americkej ambasáde. A to, čo tú títo zapredanci vyvádzajú už začína pripomínať spustenie osvedčenej taktiky „spálenej zeme“. Jasne, veď to by bola paráda, keby sa trh pre americké zbrane rozšíril z Ukrajiny aj do strednej Európy. Však ich aj patrične nakupujeme, lebo nikdy nevieš, kedy bude treba progresívnu akože „ANTIFA“ mládež poštvať proti etnickým Slovákom. Taká poistka, keby náhodou agresorom z NATO nevyšla Ukrajina. Čo už dnes vyzerá tak, že im nevyjde a budú odtiaľ utekať ako z Vietnamu, z Iraku, z Líbye či nedávno z Afganistanu.

Kapitalistické vzorce nepustia, rozsiahla dlhotrvajúca vojna Ukrajiny proti Rusku je nevyhnutná pre odvrátenie ekonomického kolapsu krajiny zázrakov a spomaleniu rozvoja Ruskej federácie smerom k ekonomickej dominancii minimálne v regióne. O tom, či je Rusko vojenskou veľmocou ani nebudem diskutovať, proste to je holý fakt a nezmenia na tom nič žiadni uvrešťaní zmyslov zbavení krikľúni z kadejakých Globsecov  alebo mimovládok platených z NATO a USA ako je SSPI Jaroslava Naďa. A že je tomu tak, je jasné už len z tej zúfalej snahy Bidena za každú cenu rozpútať akúkoľvek vojnu proti Rusku.

Západná civilizácia sa potápa. Tak ako nepotopiteľný Titanic narazil na ľadovú kryhu, tak západná civilizácia vo svojej nehoráznej arogantnosti a nadutosti narazí na Rusku federáciu alebo Čínsku ľudovú republiku. Len tak mimochodom, Titanic sa po strete s kryhou potopil za pár hodín, a tá kryha si možno ešte teraz v kľude pláva po severnom ľadovom oceáne.

Pre Slovensko by bolo lepšie obnoviť priateľské vzťahy s konzervatívnym a na zdroje bohatým Ruskom, ktoré má spoločne so Sovietskym zväzom asi toľko ako Slovensko s Československou socialistickou republikou. Skôr sa treba mať na pozore pred liberálnymi progresívnymi neomarxistami z EÚ a komunistami z Číny, ktorí po svetovej dominancii túžia rovnako ako Tretia ríša a potom jej nástupca vo farbách USA.

P.S.: Slovenský národ by sa mal cez svojich politických reprezentantov hlásiacich sa k národnému spektru dištancovať od nenávistných vyhlásení voči Ruskej federácii a akýmkoľvek pokusom o rozdúchanie totálnej vojny na Ukrajine. Ja osobne sa rozhodne dištancujem od vyhlásení, ktoré nedávno prezentoval poslanec Krúpa (Oľano), že Ruská federácia je to isté čo Islamský štát a Putin je terorista. Tieto infantilné výkriky do tmy sú len ukážkou toho, ako vyprázdnené je celé Oľano a pročkopostavičky už nevedia ako zaujať. Odkaz pre pána poslanca Petra Krúpu je, že Putin je legitímnym prezidentom Ruskej federácie a patrí k najvýznamnejším a najlepším štátnikom tejto doby. Rusko tu bolo dávno pred USA. Takže Vaše „inteligentné“ vyhlásenie, že Ruská federácia je to isté, čo Islamský štát je veľmi nepresné. Pretože USA určite nevytvorilo Rusko, keďže v tej dobe, keď vznikali historické základy Ruska, po prériách severoamerického kontinentu sa premávali ešte natívni Američania (známi ako Indiáni) na svojich mustangoch. Kdežto existuje veľa indícií, že práve Islamský štát je dielom amerických tajných služieb.