Poslanec Ľupták: Pre toto si Anglosasi vytvorili Bukureštskú deviatku (VIDEO)
29 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

V Paríži sa v pondelok stretlo približne 20 predstaviteľov EÚ a NATO. Schôdzka mala Kremľu vyslať odkaz, že vojnu nevyhrá. Poslanec NR SR Pavol Ľupták (SNS) hovorí, že prichádza to, čo vo svojich videách avizoval už niekoľko rokov - na stole je návrh ako zapojiť armády členských štátov do bojov na Ukrajine. V najnovšom videu Ľupták vysvetľuje, čo sa vlastne deje.

Poslanec Ľupták vo videu konštatuje, že Rusku sa začína vyplácať tzv. opotrebovacia taktika“, navyše dobyli niekoľko bášt, ktoré im bránili v ďalšom postupe. Má preto obavy, že kvôli stratám začne NATO dodávať živú silu. A práve to účel, za ktorým bola vytvorená Bukureštská deviatka. Slovania, východná Európa bude dodávať živú silu a západné krajiny si budú robiť biznis. Ľupták však pripomína, že Slovensko má šťastie, že vo voľbách získalo súčasnú vládu a bude dôležité aj to, koho zvolíme za najvyššieho veliteľa Ozbrojených síl SR.

Opotrebovacia taktika ruskej armády

„Rusi zažívajú na ukrajine veľké vojenské úspechy. Ukrajinci sa obrátili na ústup, opustili veľmi dobre zbudované obranné pozície a pred armádou ruskej federácie sa rozprestierajú ukrajinské stepi bez nejakých opevnení a tým pádom sa začína uvoľňovať priestor postupu ruskej armády,“konštatuje Ľupták s tým, že NATO chytá panika. Ľupták navyše konštatuje, že Ukrajine sa minula „živá sila“, čo znamená pokračovanie genocídy Slovanov.

CELÉ ZLÉ AKO na TOTO REAGOVALI opoziční politici
"Nech mi títo lotri ukážu ten článok Severoatlantickej zmluvy, na základe ktorého sme povinní ísť na pomoc štátu, ktorý nie je členom NATO. Nič také neexistuje, nedajte sa oklamať propagandistickým nátlakom ľudí, ktorí neslúžia Slovenskej... Čítať ďalej
27 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Dodáme!

„A čo vymysleli naši západní v úvodzovkách priatelia? No dodáme Ukrajincom živú silu aj so zbraňovými systémami, ktoré by sa oni neboli schopní naučiť obsluhovať v relatívne krátkom čase, pretože tam fakt už sa minuli kvalifikované profesie,“dopĺňa Ľupták. Upozorňuje na to, že na Ukrajine už násilne odvádzajú dôchodcov, invalidov, dokonca aj ženy, čo teda nie je obraz víťaznej armády. Tzv. Východné krídlo, alebo Bukureštská deviatka (tvoria ju  Rumunsko, Poľsko, Bulharsko, Česko, Estónsko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva a Slovensko, pozn. red.) vznikla práve za účelom poskytnutia živej sily v prípade konfliktu s Ruskom.

Bukureštská deviatka.

Východné krídlo NATO  je podľa Ľuptáka v prvej línii a anglosasi, plus USA, Kanada či Austrália s radosťou obetujú živú silu.

„Takže sme opäť bližšie k vojnovému konfliktu, veľkému vojnovému konfliktu, ktorého sa všetci trošku príčetní ľudia, čo sledujeme, čo sa vo svete deje, obávame. Teraz ďakujeme pánu bohu, že máme vládu, akú máme, že slovenská národná strana vyhrala alebo sa dostala do parlamentua mohla vzniknúť táto mieru naklonená koalícia slovenskej národnej strany smeru a aj hlas,“ poznamenáva Ľupták a pripomína slová premiéra, že Slovenská republika nepošle živú silu na Ukrajinu.

VIDEO! Premiér: V Paríži bola čisto bojová atmosféra, nepadlo ani slovo o mieri
Premiér Robert Fico (Smer-SD) v pondelok na stretnutí európskych lídrov v Paríži potvrdil postoj vlády SR a koaličných partnerov, že nikdy nebudú súhlasiť s vyslaním slovenských vojakov do vojny na Ukrajine. Premiér o tom informoval na sociálnej... Čítať ďalej
27 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Nie všetky štáty rozmýšľajú podobne

Ľupták pripomína, že iné štáty „vyzlečú“ svojich vojakov z uniforiem NATO a budú sa tváriť, že nič sa nedeje, že je to normálne. Podľa poslanca toto nie je náhoda, ale záujem globalistov. Veľká vojna, veľký biznis.

„Vidíme, čo sa deje v Izraeli vidíme, čo sa deje v ďalších krajinách, ako sa postupne rozhárajú ohniska drobných konfliktov, ktoré sa ale možno spoja do veľkého celosvetového požiaru. Tu už jednoducho končia všetky žarty a vyzývam ľudí, aby sa spamätali a aby teraz rozlišovali v dôležitých prezidentských voľbách, kto bude vrchný veliteľ ozbrojených síl,“ uzatvára Ľupták.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik