Telenovela pokračuje! Richterová vs. Kollár (VIDEO)
06 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

V decembri 2022 začala verejne Barbora Richterová „prať (veľmi špinavú) bielizeň“ vtedajšieho predsedu parlamentu Borisa Kollára. Najskôr šlo len o útoky typu „multiotecko, čo sa nestará“, no keď sa po ňom všetko zviezlo, ako po teflónovej panvici, pritvrdila aj Richterová, až to vyústilo do obvinenia z násilia na ženách. Neskôr Richterová rozoberala aj Kollárov politický, či podnikateľský život. Dnes Kollár konštatuje – karma sa vracia. Richterová to však vidí INAK.

Kollár vo svojom videu na Facebooku pripomína, že celý spor bol namierený na jeho diskreditáciu. Richterová po celý uplynulý rok hojne zásobovala sociálne siete okrem iného aj informáciami o tom, aký je Boris zlý otec, ako by sa mal vzdať otcovstva. Teraz Kollár hovorí o incidente, ktorý prebehol medzi Barborou Richterovou a ich synom Arturom. Popisuje, ako v nedeľu popoludní odviezol syna k mame, no ten mu neskôr s plačom volal, aby sa poň vrátil, lebo mama ho vyhodila. Kollár preto všetkých vyzýva neliečiť si vzájomnú nenávisť cez deti.

Nevinný začiatok, prehraté voľby, súd

Prvé ataky voči Kollárovi vyzerali len ako Richterovej žiarlivosť – Kollár si počas „hekerského útoku“ urobil výlet do Dubaja, odkial si jeho partnerka priniesla potomka – Abner sa narodil v lete. To však nebolo jediné Kollárovo minuloročné dieťa. Médiami prebehlo niekoľko (ťažko povedať, koľko, pri druhej sme v redakcii stratili prehľad) podobných informácií a s každou z nich sa Richterovej zúrivé ataky stupňovali. V lete sa prevalilo, že Richterovú Kollár pred rokmi na Floride prefackal.

Napriek tomu, že Kollárovo konanie odsúdil každý súdny človek, vtedajší predseda parlamentu sa niekoľkokrát vyjadril v zmysle, že ak by šlo o „decko“, urobil by to znova. Konflikt Kollár-Richterová sa prehlboval.

Po voľbách, cez ktoré Kollár neprešiel do parlamentu Richterová ešte zverejnila pár statusov a videí, ktoré svedčili o tom, že Kollár si nie že neplní rodičovské povinnosti, ale znevažuje ich spoločných synov. Na zmierovacom súde žiadala o výživné  na Artura 3 500 eur a na Arona 2 500 eur; súkromnú školu pre syna Artura, čo je zohľadnené vo výške výživného a deti výlučne do svojej starostlivosti. Požiadavky Kollára boli jasné tiež: striedavú starostlivosť na obe deti; výživné chce znížiť na sumu 1 000 eur na jedno dieťa; chce, aby sa Barbora správala slušne a podľa jeho predstáv.

Richterová nekončí ani po voľbách! Zúri a vyzýva Borisa Kollára! (FOTO)
Barboru Richterovú dlhé mesiace pred voľbami mnohí upodozrievali, že chce multiotecka a otca svojich dvoch synov zdiskreditovať práve na politickej scéne. A faktom je, že s krátiacim sa časom do volieb sa útoky a ich intenzita stupňovali. Dialo sa... Čítať ďalej
08 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Politická diskreditácia

„Celý rok ma urážala, dehonestovala, robila zo mňa toho najhoršieho otca na svete, že sa nestarám o deti, že sa nezastavím, že ich nechcem vidieť. Prakticky to bola jedna špinavá politická kampaň, aby ma aj s partiou kriminálnikov dostali mimo parlament,“začína Kollár svoje video s tým, že na svojom účte si zverejní, čo sám uzná za vhodné a nik nie je povinný počúvať ho.

Súd a ÚPSVaR rozhodli

Súd a „sociálka“ rozhodli, že Kollár sa so svojimi synmi môže vídať a tak si ich bráva každý druhý víkend a dvakrát cez týždeň.

„Stala sa nám taká vec, že v nedeľu, keď som doviezol Artura z víkendu domov, bol podrobený nejakému výsluchu a asi neodpovedal tak, ako mal a vznikla tam veľká roztržka a zo strany mamy následne nejaký fyzický atak. Niečo podobné, ako na tej Floride, ale to už nebudem ani rozoberať,“hovorí Kollár s tým, že už sa trošku vie orientovať aj v tom, čo sa u Richterovej deje.

Neriešte svoje rodičovské boje cez deti

Kollár pripomína, že je veľmi nešťastné, ak rodičia svoje vzájomné ublíženia riešia cez deti.

„Je strašné, keď to niekto robí v prospech nejakého finančného záujmu. Ide im len o peniaze a na konci dňa budú trpieť len deti. A to sa stalo mne, mojej rodine,“ konštatuje Kollár tvrdiac, že je šťastný, že sa môže stretávať aj s týmito synmi. Má ich veľa, no pri Arturovi a Aronovi mu to doteraz nebolo umožnené.

Richterová a Kollár na zmierovacom súde. Zmierenie? Ani omylom!
Dlho očakávaný a niekoľkokrát odložené zmierovacie konanie medzi Barborou Richterovou a Borisom Kollárom sa nakoniec uskutočnilo. Za pomoci vyššieho súdneho úradníka mali dospieť k zmieru. Namiesto zmieru sa celkom pokojne dá konanie označiť za... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Vyhodený z domu

„Nakoniec bol vyhodený z domu, volal mi s plačom, že aby som si ho zobral, tak som si ho zobral a neskôr mi oznámila Barbora, že už ho viac nechce

Richterová to vidí inak

Reakcia Barobry Richterovej na seba nenechala dlho čakať. To, že ich syn odišiel z domu, potvrdila na sociálnej sieti. "Môj syn Artur sa rozhodol po víkende strávenom s otcom ísť bývať k nemu. Ja jeho rozhodnutie rešpektujem a nebudem mu v ničom brániť. Som rada , že bude mať s otcom intenzívny vzťah, so všetkým čo výchova a starostlivosť o dieťa obnáša 24 hodín denne, 7 dní v týždni," poznamenala.

 

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik