Ľuboš Blaha "organizuje politický pohreb" Sulíkovej SaS
23 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

„Riško pustil balónik, bye-bye, SaS-ka,“ netají svoju spokojnosť s koncom Richarda Sulíka vo funkcii predsedu Slobody a solidarity podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Ten na Telegrame zo svojho pohľadu rekapituluje Sulíkovu politickú kariéru. Blaha s charakteristickým britkým slovníkom predpovedá, že toto je koniec Sulíkovho projektu.

Richard Sulík v pondelok oznámil, že na čele strany Sloboda a solidarita bude ešte rovných päť mesiacov. Svoj koniec oznámil s predstihom, aby podľa neho úspešná strana neskončila s ním. Ľuboš Blaha však očakáva presne toto. Rekapituluje Sulíkovu politickú kariéru s tým, že ani vyhliadky na jeho nástupcov nie sú ktovieaké - jeho možných nástupcov, ako aj samotného Sulíka označil Blaha za hada. Blaha si však nemyslí, že Sulík bude pokračovať - musí skončiť v pekle...

Úspešný príbeh

„Pätnásť rokov existencie SaS znamená aj 15 rokov môjho života. Bol by som veľmi nešťastný, keby tento výnimočný politický projekt skončil spolu so svojím zakladateľom," vyhlásil Sulík. Stranu, ktorú založil, označil za úspešný príbeh. Preto aby predišiel práve koncu strany, oznámil svoj koniec vo funkcii s päťmesačným predstihom – vo funkcii skončí k 23. marcu 2024. Sulík už krátko po voľbách avizoval, že svoju budúcnosť vidí v Európskom parlamente, kam mieni kandidovať.

AKTUÁLNE! R. Sulík končí vo funkcii predsedu SaS
Richard Sulík končí ako predseda strany SaS. Na najbližšom kongrese strany 23. marca 2024 sa postu vzdá. Uchádzať sa chce o novú funkciu čestného predsedu strany. Kandidovať bude do eurovolieb. Oznámil to na pondelkovej tlačovej... Čítať ďalej
23 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Šialené duo

Podľa Ľuboša Blahu si Slovensko bude Richarda Sulíka pamätať ako súčasť šialeného dua Matovič-Sulík, ktoré zničilo štát.

„Je to neoliberálny sociopat, ktorý v živote bojoval iba za dve veci - za milionárov a za seba,“začína Blaha v rekapitulácii politickej kariéry Richarda Sulíka.

Sulík, Matovič, Zdroj: FB/Anna Belousovová

Blahova rekapitulácia

„Za 15 rokov v politike stihol rozbiť dve koalície, presláviť sa raňajkami s Kočnerom a vypiť bar v Dubaji. Gratulujeme. Ako minister tu robil cheerleadera Geissenovcom, svojej dcére organizoval výlety do Dubaja a prehajdákal státisíce eur. Výsledkom bolo, že SaS-ka sa prepadla z nejakých 13% v prieskumoch na 6% a takmer kompletne ju zožrala diletantská PS-ka,“myslí si podpredseda Smeru.

Kto povedie SaS?

„Sulíka už majú plné zuby aj jeho vlastní. Kolíkovej včera na Markíze skoro slina vypadla, keď sa jej pýtali, či by chcela byť novou predsedníčkou SaS. Kolíková má charizmu mopu po celodennom upratovaní, ale ambícií má ako koza bobkov. SaS-ku by definitívne pochovala - Mária, ideš,“ mädlí si ruky Blaha a za Sulíkovho nástupcu vidí „zaťka Gröhlinga“.

PROTEST PRED PREZIDENTSKÝM PALÁCOM
Slovenský národ vyráža do ulíc o 17:00 pred prezidentský palác už DNES (23.10.). Prezidentka SR odmieta vymenovať Rudolfa Huliaka za ministra životného prostredia a zdržiava novú vládu konečne pracovať a slúžiť ľuďom. Koncom minulého týždňa sa na... Čítať ďalej
23 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Harakter Korčok

„Hrajú to na stranu odborníkov a na čele strany by mali kaderníka, ktorý plagioval ešte aj svoju diplomovku. Na smiech,“ uvažuje ďalej Blaha s tým, že šéfom mohol byť aj Korčok, no ten dal priestor vlastným ambíciám a rozhodol sa kandidovať za prezidenta. Blahu to však neprekvapuje, SaS-ku vníma, ako neoliberálnych pravičiarov a sociopatov, ktorí nemyslia na iné, ako na peniaze a na seba.

Toľko hadov...?

„Čo od nich čakať. Korčok je had, Sulík takisto, Gröhling detto. Akurát Kolíková nie je had. Ale hadica. Po tom, čo tu SaS-ka napáchala spolu s Matovičom za ostatné tri roky, už nemá morálny nárok na existenciu - zaslúžia si peklo. A majú tam našliapnuté. A nie, že Európsky parlament. Nie, že hacienda v Austrálii. Nič také. Sulík si zaslúži trest za svoje zločiny,“ vyjadruje Blaha svoje myšlienky.

J.B. Cigániková, screenshot TV JOJ

„SaS-ka je po dnešku mŕtva strana. Odporúčam, nech si na svoje čelo postavia Bittó, nech je aspoň sranda. Nohavičky, bitky, bliakanie a tak. Skrátka - slovenský liberalizmus. Zbohom, SaS-ka, verte, že nebudete nikomu chýbať,“uzatvára Blaha.

Avizoval to už Naď 

"Tak Sulík nám vraj dnes oznámi, že už v marci nebude kandidovať za predsedu SaS. Neskoro. Veľmi neskoro. Po tom, čo na pokyn (či za groše) Kočnera, Haščáka či iného zločinca či oligarchu povalil tri normálne vlády, chce zdrhnúť do Európskeho parlamentu a v Bruseli sa usmievať na Slovensko, ktoré kvôli tomuto egocentrickému geopolitickému stratencovi bude mať vládu mordoru. Riško, pusti balónik a choď kadeľahšie," odkázal Sulíkovi Naď, ktorý v spomínanom statuse urobil osobný odpočet toho, čo podľa neho Sulík nezvládol. 

Bonzák Naď predbehol Sulíka v zásadnom oznámení. Superman končí?
Voľby ukázali, že strana Sloboda a Solidarita sa do parlamentu dostala s opäť nižším výsledkom, aj keď si oproti roku 2020 mierne polepšila. V strane sa údajne chystajú urobiť zásadnú zmenu v podobe výmeny lídra. Vyhlásenie je naplánované na... Čítať ďalej
23 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!