Heredoš má odkaz pre prezidentkinho ministra vnútra, Ivana Šimka (VIDEO)
28 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Členovia prezidentkinej vlády pod vedením Ľudovíta Ódora sa rozhodne nevymykajú zo „správneho progresívneho nastavenia“. Najnovšie na ministra Šimka a jeho názor poukázal Miroslav Heredoš. Šimko sa vo vyjadrovaní o Sorošovi podľa neho inšpiroval u Juraja Šeligu.

Heredoš svoje prirovnanie Šimka k Šeligovi dokladá záznamom z rozhovoru s ministrom vnútra, kde sa vyjadril jasne. Heredoš jeho slová o „starčekovi, ktorý nič nezmôže“ dokladá informáciami priamo zo stránky Nadácie otvorenej spoločnosti. Tá stojí aj za Novinárskou cenou, ktorá sa udeľuje na Slovensku tým novinárom, ktorí sa pasujú za „nositeľov pravdy.

Nový Jurko Šeliga našej politickej scény

Miroslav Heredoš hovorí, že je ním Ivan Šimko, minister vnútra SR. Svoje tvrdenie Heredoš dokazuje záznamom.

„No lebo to je, ako Cimrman. Soroš proste je faktická postava, ale démonizácia všetkého, čo sa pripisuje tejto postave, to by musel byť neskutočne vplyvný človek a mocný človek. Pritom je to starec, ktorý má 90 rokov. Je iste bohatý, ale je jasné, že to už sú bludy. Nedeje sa to len na Slovensku, deje sa to aj v mnohých iných krajinách, využíva sa to  ako taký politický démon, ktorý stojí niekde v pozadí. Skoro, ako protokoly sionských mudrcov,“ hovorí Ivan Šimko na zázname z relácie Ráno nahlas.

Nového Jurka Šeligu tu nepotrebujeme

„Nie, pán Soroš nie je 90-ročný deduško, ktorý nič neovplyvňoval a o ničom nevie. Pán Šimko, my tu nepotrebujeme nového Jurka Šeligu. My tu ľuďom potrebujeme povedať, ako sa veci majú a to, kto túto politickú scénu cez mimovládne organizácie ovládal,“odkazuje Heredoš ministrovi Čaputovej vlády. Svoje tvrdenie dokladá repro fotom stránky Open Found Society (Nadácie otvorenej spoločnosti).

Telegram / Miro Heredoš official

Miro Heredoš: Prezidentku usvedčuje jej vlastná minulosť
Aby sme pochopili postreh Miroslava Heredoša, musíme sa vrátiť o 7 rokov dozadu. Zuzana Čaputová vtedy získala „ekologickú nobelovku“ – Goldmanovu environmentálnu cenu. Čaputová bola jednou zo šiestich ocenených z celého sveta, ktorí si v USA... Čítať ďalej
11 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Pekná sumička

„Do toho, ako bude politika zastávať zahraničnopolitické záujmy USA, do toho investoval 19,1 miliardy dolárov. Rozpočet na rok 2021 bol 1,5 miliardy,“upozorňuje Heredoš a ukazuje, ako sú tie peniaze rozvrstvené v globálnom merítku. Občania podľa Heredoša nepotrebujú druhého Šeligu. Potrebujú vedieť, kto ovplyvňuje dianie na Slovensku a toto ovplyvňovanie potrebujú ukončiť.

Prestížna Novinárska cena

„Nadácia otvorenej spoločnosti (OSF – Open society foundation) sama hovorí, táto cena "predstavuje už 19 rokov fórum kvalitnej žurnalistiky otvorené pre novinárov, zástupcov médií, ale i širšiu odbornú a laickú verejnosť". Pobavilo ma to, pretože nič nie je ďalej pravde, ako toto konštatovanie,“ píše Heredoš.

Heredošova "Kvapka pravdy": tentokrát o "prestížnej" Novinárskej cene
Zachytili ste projekt Novinárska cena? Ten oceňuje investigatívnych alebo inak spoločensky "prínosných" novinárov. Miroslav Heredoš vysvetľuje, ako to v pozadí takýchto „sorosovských projektov“ funguje. Prostredníctvom medializácii takéhoto... Čítať ďalej
23 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik