Tibor Gašpar: Dáma z paláca na niečo zabúda!
24 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Keď je volebným programom KLAMSTVO. Pred viac ako troma rokmi sme boli svedkovia masívnej predvolebnej propagandy, ktorej jediným cieľom bolo odstaviť politickú stranu Smer, pripomína vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý prezident Policajného zboru Tibor Gašpar. Liberáli a mimovládky sa podľa neho doslova pretekali, kto povie väčšie klamstvo, a naše slávne média tieto klamstvá šírili ďalej, ako zaručenú pravdu.

Gašpar tvrdí, že sa to podarilo a súťaž "o najväčšieho idiota vyhral Igor Matovič so svojim videom pred údajnou Počiatkovou vilou vo Francúzku, ktoré mu prinieslo víťazstvo vo voľbách".

Posledné tri roky boli pre Slovensko katastrofou

"Výsledok už, bohužiaľ, všetci poznáme. Posledné tri roky boli pre Slovensko katastrofou. Sme na pokraji bankrotu, kolabuje zdravotníctvo, máme historicky najvyššiu infláciu a právo znásilňujú každý deň Čurillovci na čele s Lipšicom. No a médiá, samozrejme, mlčia," hovorí exšéf policajtov.

Vo svojom statuse všetkých vyzýva, aby sa nenechali oklamať od ľudí, ktorí nás klamali posledné tri roky, a ktorí doviedli Slovensko do chudoby, chaosu a na pokraj vojny.

Viac vo videu.

Neverte prieskumom, verte sebe!
V pondelok sme vás informovali, že podľa prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N voľby by v máji vyhral Smer-SD, nasleduje Hlas-SD a PS. tak to vyzerá podľa zisťovania Ipsosu, ktorého výsledky zverejnila TA SR. "Voľby by v apríli vyhral Smer-SD so... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik