Neverte prieskumom, verte sebe!
24 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

V pondelok sme vás informovali, že podľa prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N voľby by v máji vyhral Smer-SD, nasleduje Hlas-SD a PS. tak to vyzerá podľa zisťovania Ipsosu, ktorého výsledky zverejnila TA SR.

"Voľby by v apríli vyhral Smer-SD so ziskom 16,9 percenta hlasov. Nasledovali by Hlas-SD (15,6 percenta) a Progresívne Slovensko (13,3 percenta). 

Štvrtá v poradí by skončila Republika (9,1 percenta), za ňou by nasledovalo hnutie Sme rodina (7,5 percenta). Do parlamentu by sa dostali aj hnutie OĽANO (7 percent), SaS (6,1 percenta) a KDH (5,2 percenta).

Pred bránami parlamentu by ostala Aliancia-Szövetség a SNS (zhodne po 3,8 percenta), Demokrati (3,4 percenta), Za ľudí (2,2 percenta), ĽSNS (1,8 percenta) i Modrí (1,5 percenta). Potrebných päť percent by nezískalo ani Maďarské fórum (0,7 percenta) a iné strany (2,1 percenta).

Prieskum sa konal od 16. do 19. mája na reprezentatívnej vzorke 1004 respondentov.

Lenže, podľa SNS a jej statusu na sociálnej sieti je všetko inak

Zmenil sa mediálny titul a výsledky sú aké? Ide o tú istú otázku:

 

Takže, verte predovšetkým sebe!

FICO: Prestaňte hrať svoje POLITICKÉ HRY! Podstatné je zastaviť zdražovanie
Predseda Smeru-SSD Robert Fico vyzýva na Telegrame SASKU, Sme rodinu a OĽaNO, aby prestali hrať svoje politické hry a podporili žiadosť na vládu, aby schválila skrátené legislatívne konanie a aby poslanci mohli už tento týždeň v parlamente vyriešiť... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik