Nové vážne VAROVANIE: 17. júl sa blíži. Splní sa predpoveď?
17 | 05 | 2023 I Milan Laca

Nové proroctvá Sediqa Afghana. 

Sediq Afghan vyvinul jedinečnú techniku ​​predpovedania. S jej pomocou dokáže predpovedať najdôležitejšie udalosti v živote človeka, štátu, či sveta. Pred akým prevratom prognostický matematik varuje?

Nie som prorok! Som matematik!

Sediq Afgan je čoraz viac nazývaný prorokom – všetky jeho predpovede sa plnia so 100% presnosťou. Prognostik však namieta. Podľa jeho názoru každý, kto ovláda jeho techniku ​​predpovedania, bude vedieť predpovedať budúcnosť. Žijeme v digitálnom svete, všetko sa riadi  číslami. Sú to náznaky našej budúcnosti, len ich treba vedieť správne interpretovať.

Hrozné udalosti v roku 2023, ktoré obrátia svet hore nohami
„Mocní a dôležití ľudia padnú do bahna“. Jasnovidci predpovedali hrozné udalosti, ktoré v roku 2023 obrátia svet hore nohami. Proroci varujú ľudstvo pred novými politickými konfliktmi, katastrofami spôsobenými človekom a zemetraseniami. Zlé... Čítať ďalej
09 | 05 | 2023 | Milan Laca

Ešte raz o júli 

Podľa Sediqa Afghana bude 17. júl najdôležitejším dátumom pre ľudstvo v tomto roku. Čaká nás ďalšia sabotáž, je možné, že sa bude opakovať katastrofa v Černobyle. Pôjde o rozsiahlu provokáciu, ktorú proti Rusku uskutoční koalícia nepriateľských štátov. V tom istom mesiaci by sme mali očakávať výskyt ďalších umelo vytvorených chorôb. „Pripravujú nové vydieranie ľudstva cez choroby,“ upozorňuje matematik.

Čo sa stane?

Nikto zatiaľ nevie, čo konkrétne môžeme očakávať – katastrofu spôsobenú človekom alebo použitie biologických zbraní. Do osudného dátumu 17. júla ale ostávajú už len dva mesiace a my si budeme môcť overiť správnosť predpovede Sediqa Afghana. Tento dátum, podľa neho, ešte dlho neopustí spravodajskú agendu. Jadrový konflikt však nenastane ani teraz, ani v najbližších desaťročiach. Nová hrozba pre ľudstvo bude až v roku 2055 a tento konflikt nebude ozbrojený, ale informačný. Pokiaľ ide o našu dobu, teraz dochádza ku konfrontácii medzi civilizáciami Západu a Východu. Podľa zložitých výpočtov matematika si Rusko vybralo správny smer, hlavnou vecou je neodkloniť sa od zamýšľanej cesty.

Nezhody v EÚ

Akákoľvek umelá formácia sa skôr alebo neskôr rozpadne. Európska únia je združením krajín, ale v rámci tohto združenia neexistuje pokoj a harmónia. „Európania boli nútení pomôcť Kyjevu, pretože sú v EÚ. Ale ľudia rozumejú všetkému. Ľudia sú nešťastní. Európa ho (Kyjev) čoskoro opustí a čoskoro sa rozpadne aj samotná Európska únia,“ predpovedá matematik. V mnohých európskych krajinách vychádzajú obyčajní ľudia do ulíc, aby protestovali proti vojenským dodávkam kyjevskému režimu. Nechcú konfrontáciu medzi západným a východným svetom.

Kedy príde kolaps?

Sediq Afghan pomocou najjednoduchších výpočtov a svojej jedinečnej metódy vypočítal dátum kolapsu Európskej únie - od roku 2027 do roku 2032.

Koniec hegemónie

Podľa prognostika sa v roku 2025 rozhodne veľa. Tento rok bude dôležitý v každom smere. Dobrí ľudia čakajú na pozitívne zmeny, kým zlí ľudia väčšinou dostanú to, čo si zaslúžia. „Rok 2025 je prelomový. Amerika je vyčerpaná. Amerika nebude veľmocou. O dva roky sa všetko začne a v roku 2027 bude koniec hegemónie."

Nostradamus vie, čo sa stane v priebehu najbližších dní
S umelou inteligenciou nie je sranda, vážení! Najnovšie sa v mene Nostradama rozhodla predpovedať katastrofické veci hneď pre najbližších pár dní. Nostradamus cez ChatGPT si povedal, že nás okrem obrovskej búrky čakajú aj ďalšie medzinárodné... Čítať ďalej
03 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik