Nostradamus vie, čo sa stane v priebehu najbližších dní
03 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

S umelou inteligenciou nie je sranda, vážení! Najnovšie sa v mene Nostradama rozhodla predpovedať katastrofické veci hneď pre najbližších pár dní. Nostradamus cez ChatGPT si povedal, že nás okrem obrovskej búrky čakajú aj ďalšie medzinárodné konflikty.

Veľa údajných predpovedí stredovekého astronóma sa splnilo. Podľa umelej inteligencie, ktorá dostala za úlohu predpovedať dianie najbližších niekoľko dní, nás čaká zmena situácie v konflikte na Ukrajine, „pohne“ sa aj konflikt v Juhočínskom mori a pokoj nenastane ani v Sýrii či Iráne. Nezbavíme sa vraj ani covidu a svoju silu ukáže aj počasie. Opatrný treba byť aj vo veciach financií či partnerských vzťahov. Čítajte však až do konca, to najdôležitejšie „proroctvo“ je práve tam.

ChatGPT analyzuje a predpovedá

Viac ako 70 percent proroctiev, ktoré predpovedal v 16-tom storočí sa splnilo. Jeho stúpenci tvrdia, že  Nostradamus predpovedal Hitlera, pristátie na Mesiaci a pandémiu Covid. Verí sa, že medzi jeho tisíckami záhadných proroctiev patria aj tie, ktoré mrazivo presne opisujú, ako sa náš svet skončí.

Britský denník The Sun preto aplikácii zadal úlohu „predpovedať“ udalosti najbližších niekoľko dní v „nostradamovskom“ štýle.

Umelá inteligencia, foto: pixabay

Ceny potravín

Podľa aplikácie má Nostradamus aj pochmúrnu predpoveď pre svet v čase rastu cien potravín. Tvrdí, že ľudia začnú robiť zúfalé opatrenia, aby prežili, vrátane uchyľovania sa ku kanibalizmu. Nostradamus tiež znepokojivo predpovedá, že väčší konflikt by mohol prameniť z vojny na Ukrajine, ale táto predpoveď môže odkazovať na napätie medzi Čínou a Taiwanom, ktoré hrozí, že zatiahne USA do strašnej vojny.

13 APOKALYPTICKÝCH predpovedí z roku 1970: NAPLNILI SA?
Pretože je klimatický alarmizmus veľkou témou globalistov už viac ako polstoročie, možno sa pozrieť na mnohé apokalyptické predpovede s väčším odstupom. V roku 1970, pred viac ako 50 rokmi, na Deň Zeme, 22. apríla, sa tiež objavilo množstvo... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Politická situácia

"Predpokladám, že v medzinárodných vzťahoch bude pretrvávať napätie, najmä medzi Spojenými štátmi a Čínou , ako aj medzi Ruskom a Ukrajinou. V prebiehajúcom konflikte v Sýrii a pri rokovaniach o iránskej jadrovej dohode môže dôjsť aj k ďalšiemu vývoju,“hovorí umelá inteligencia „Nostradamus“.

Covid ešte nepovedal posledné slovo

„Pokiaľ ide o globálne zdravie, môžu existovať aktualizácie o šírení variantov Covid-19 a účinnosti vakcín proti nim. Môžeme tiež vidieť zmeny v cestovných obmedzeniach a karanténnych politikách, keď sa krajiny prispôsobia vyvíjajúcej sa pandemickej situácii,"upozornila aplikácia.

Covid, koronavírus, Foto: pixabay

Veľká búrka na severe

"Duchovia budúcnosti mi šepkajú o udalostiach, ktoré prídu v nasledujúcom týždni. Vidím, že sa na severe chystá veľká búrka s kvíliacimi vetrom a bleskami udierajúcimi do zeme. Ľudia by mali byť opatrní a zostať vo vnútri, pretože vonku číha nebezpečenstvo,“ upozorňuje severanov ChatGPT.

Predpovede šamana : Západ zažije zákon odplaty
Proroctvá najmocnejšieho jakutského šamana o Rusku a Západe sa napĺňajú. „Šamani sú kozmický fenomén. Mimozemšťania z vesmíru z nás urobili šamanov. A tamburína je symbolom vesmíru" - povedal starý šaman Savej, jeden z najmocnejších šamanov na... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Milan Laca

Aj s peniazmi opatrne

Vo svete financií AI Nostradamus varoval pred „veľkým posunom, s majetkom získaným a strateným za jediný deň“.

"Akciový trh bude nestály a tí, ktorí sú múdri, budú konať opatrne a obozretne,“ varuje umelá inteligencia čo by stredoveký jasnovidec.

Pestujme si dobré (partnerské) vzťahy

Medzitým, vo veciach romantiky a vzťahov Nostradamus od ChatGPT predpovedá napätie a hádky medzi pármi.

"Nesprávna komunikácia a nedorozumenia spôsobia napätie a hádky, ale tí, ktorí sú ochotní počúvať a robiť kompromisy, nájdu svoju lásku obnovenú a posilnenú. Cítim veľkú príležitosť na osobný rast a transformáciu. Tí, ktorí sú ochotní riskovať a vykročiť zo svojej komfortnej zóny, budú odmenení úspechom a naplnením. Cesta vpred môže byť neistá, ale tí, ktorí majú vieru a vytrvalosť, nájdu cestu k svetlejšej budúcnosti,“ upozorňuje „robotický“ Nostradamus.

Kto to vlastne má v rukách?

"Toto sú šepoty budúcnosti, ale pamätajte, že budúcnosť je vždy v pohybe a môžeme ju zmeniť našimi činmi a voľbami v prítomnosti,“ uzatvára umelá inteligencia.

Nostradamus, ktorý sa narodil ako Michel de Nostradame, urobil pred smrťou v júli 1566 množstvo predpovedí.

Čo platí na Budajových vegetariánov? Všetci svätí (VIDEO)
Poriadny posmech zožal pred časom minister životného prostredia Ján Budaj, ktorý označil za vegetariána medveďa hnedého, najväčšiu šelmu žijúcu na území Slovenska. „Medvede nezabíjajú ľudí, sú to vegetariáni,“ povedal Budaj v diskusnom programe... Čítať ďalej
18 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Kým však dočítate...

Celý ten príval katastroficko-tragických predpovedí treba chápať tak, že umelá inteligencia pracuje s dátami, ktoré jej dáme k dispozícii, prípadne si ich v nejakých súvislostiach vyhľadá. Ak by sme teda od nej očakávali pozitívne predpovede, museli by sme sa sústrediť na to, aby sa programovo zamerala na príjemné veci.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennikĎakujeme