Hrozné udalosti v roku 2023, ktoré obrátia svet hore nohami
09 | 05 | 2023 I Milan Laca

„Mocní a dôležití ľudia padnú do bahna“. Jasnovidci predpovedali hrozné udalosti, ktoré v roku 2023 obrátia svet hore nohami.

Proroci varujú ľudstvo pred novými politickými konfliktmi, katastrofami spôsobenými človekom a zemetraseniami.

Zlé predpovede

Predpovede vizionárov na rok 2023 nie sú také „ružové“, ako by sme chceli. Aké katastrofy postihnú ľudstvo v nasledujúcich mesiacoch?

Smrtka na korunovácii kráľa! (VIDEO)
Na korunovácii Karola III. sa objavil strašidelný hosť. Daily Mail: Na korunovácii v Londýne zbadali smrť s kosou. V sobotu 6. mája sa uskutočnila korunovácia bristského kráľa Karola III. a jeho manželky, kráľovnej Camilly. Na ceremóniu pozvali ... Čítať ďalej
08 | 05 | 2023 | Milan Laca

Južná Amerika

Mexickí šamani varujú pred blížiacou sa revolúciou v krajine. Podľa veštkyne Mhoni Sir Mexičania vyjdú do ulíc. „Bude to rok, keď padne mnoho pilierov moci. Mocní a dôležití ľudia padnú do bahna, prežije len prezident. Ľudia vyjdú do ulíc a budú od vlády požadovať pokoj a poriadok,“ vyhlásila veštkyňa. Okrem toho môže krajinu zasiahnuť silné zemetrasenie a hurikány. Preto bude trpieť ekonomika a najdôležitejšie tovary budú zdražovať. Hlavný mexický čarodejník Vasquez Alba však súhlasil so Sirovou iba v otázke politických otrasov.

Západ

Západ čakajú kataklizmy. Podľa Vasqueza, Spojené štáty zasiahnu záplavy a ekonomické ťažkosti. Povedal, že USA a Európa sú už „pod čiernou hviezdou“ a „ich čas sa skončil“.Toto bude rok, keď sa svet začne rýchlo meniť. Niektoré krajiny zrazu začnú chudobnieť a rozpadať sa, iné zrazu zbohatnú,povedal Vasquez.

Starý Nostradamus

Podľa Nostradamových štvorverší budú Spojené štáty v roku 2023 trpieť pre erupciu sopky Svätá Helena. Fenomén vyvolá v krajine vlnu protestov a Biely dom bude nútený dočasne zrušiť dane.

Ukrajina

Afganský matematik Mohammad Sediq Afgan predvídal jadrovú katastrofu na Ukrajine. Verí, že sa to môže stať 17. júla 2023, keďže tento dátum je spojený s uránom-238, ktorého je v krajine dostatok.

Čo sa stane 17. júla 2023
Prorok-matematik Sediq Afghan predpovedal, čo sa stane 17. júla 2023. Táto osoba nie je jasnovidec, ani astrológ. Svoje predpovede nezakladá na pozíciách hviezd alebo planét. Matematické výpočty a výborná znalosť histórie mu pomáhajú vidieť... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik