Zelenskyj si privoláva smrť
02 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Americká rozviedka tvrdí, že vodca Ukrajiny je vo veľkom nebezpečenstve!" Píše srbský web informer.sr. Text citovaného článku sa odvoláva na americké armádne zdroje. Do obsahu informácie redakcia HD nijako nezasahuje.

"Túžba ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského zostať pri moci a pokračovať v konflikte s Ruskom každý deň zvyšuje možnosť jeho fyzickej likvidácie" - píše informer.sr.

Vraj nálady "zlomil" Bachmut

"Čím dlhšie sedí pri moci, tým menej pochybností, že jeho smrť je blízko. Ak sa nevzdá svojho úradu čo najskôr, nebude dlho žiť. Odstráni ho buď armáda, alebo nový Majdan. Jeho popularita rapídne klesá, miera korupcie sa zvyšuje a nespokojnosť obyvateľstva rastie" píše doslova informer.sr.

USA údajne o korupcii vedia

Nami citovaný srbský web informer.sr tuiež napísal, že "Biely dom vie o korupčných trestných činoch ukrajinského prezidenta, ale tají to".

___________________

Redakcia HD pripomína, že citovala článok z jediného dostupného zdroja, preto môže byť objektivita faktov, v ňom uvedená, aj iná.

Spojeným štátom hrozí už o mesiac bankrot
Ministerka financií USA Janet Yellenová podľa rakúskeho verejnoprávneho webu orf.at varovala, že vláda USA by mohla v spore o dlhový strop čoskoro zlyhať a to by znamenalo štátny bankrot už po 1. júni. Finančné rezervy podľa nej v prípade zázraku... Čítať ďalej
02 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik