Plačková podnikateľov vzdelávať nebude
28 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

„Zjavila sa“ ako účinkujúca reality šou Hotel Paradise v roku 2012. Z obrazoviek sa viac-menej stiahla do virtuálneho priestoru – svoju fanúšikovskú základňu rozbehla na sociálnych sieťach, kde rozbehla svoju „influencerskú“ kariéru.

Hoci pochádza zo skromných pomerov dediny pri Čadci, dnes zarába závratné sumy len za to, že na sociálnych sieťach spropaguje produkty a niektoré firmy. A z jej cenníka sa vám reálne zatočí hlava. Plačková mala namierené aj na akademickú pôdu – vedenie súkromnej univerzity uvažovalo o niekoľkých jej prekážkach, čo však študenti razantne odmietli.

Detaily z luxusného života

Kariéru si vybudovala doslova tým, že sa o detaily svojho luxusného života delí so svojimi sledovateľmi. Vlastne asi skôr sledovateľkami, medzi ktorými nechýbajú ani známe dámy. Nie je to však zadarmo – Queen Plačková, ako si hovorí na instagrame, si za svoje fotky nechá riadne zaplatiť. Účet na tejto sieti má dokonca už aj jej syn, Dion.

Instagram / Queen Plačková | Instagramový účet má už aj jej syn Dion

Odštartoval to Hotel Paradise

Dievčina z Kysúc mala 21, keď sa zúčastnila televíznej reality šou. Prišlo fotenie pre pánsky časopis Playboy a Plačkovej podnikateľská kariéra sa mohla rozbehnúť. Ešte predtým však pôsobila ako modelka v zahraničí. Na sociálnych sieťach rozvinula spoluprácu s rôznymi značkami a o propagáciu produktov rozhodne nemala núdzu. Aktuálne ju na instagrame sleduje cez 874-tisíc ľudí a za reklamu si preto môže zapýtať sumy, z ktorých sa vám zatočí hlava.

Jaroslav Naď v Smere? Ako politik je Naď v podstate nepoužiteľný
Jaroslav Naď spoločne s povereným premiérom Eduardom Hegerom nedávno prešiel do strany Demokrati. Nebol to však jeho prvý prestup v rámci slovenského straníckeho spektra. Jeho minulosť v Smere mu nedávno dosť nepríjemne pripomenuli aj dvaja z... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Príbeh za "dva litre"

Jeden príbeh na instagrame je aktuálny 24 hodín. Ak sa chcete dostať do príbehu Queen Plačkovej, za takýto jej príbeh „vysolíte“ dve tisícky bez DPH. Ak vám takých príbehov urobí niekoľko, dostane od vás tri a pol tisíca eur.

Pokoj ... to nie je všetko

Ak si chcete zaplatiť za post, ktorý na jej profile zostane, zapýta si od vás 10-tisíc eur. Spoločne s nejakým tým príbehom vás spolupráca Zuzany Plačkovej vyjde na dvanásť tisícok. Vám sa to zdá veľa, ale ona o spoluprácu núdzu nemá. A tak si môže užívať svoj luxusný život, o ktorého momenty sa s vami môže deliť ...

Instagram / Queen Plačková | Jeden záber ... jeden deň v insta príbehu ... dvetisíc eur

Podnikateľov vzdelávať nebude

Vedenie súkromnej University College Prague (UCP) chcelo, aby Plačková ich študentom prednášala o  marketingu a obchode, pričom jej prednášky nebudú povinné. Študenti viac, ako nadšenie, prejavili nesúhlas. Podľa nich táto osoba s jej drogovou minulosťou na akademickú pôdu ich školy nepatrí. Hoci vedenie školy ju dáva na úroveň Zuzany Čaputovej, študenti Plačkovej dali najavo dôrazný nesúhlas.

S touto minulosťou na akademickú pôdu? TO FAKT? (GALÉRIA)
Instaqueen Zuzana Plačková najnovšie mieni rozšíriť portfólio svojich aktivít o prednášky na vysokej škole. Na súkromnej University College Prague (UCP) by mala prednášať o marketingu a obchode, pričom jej prednášky nebudú povinné. Študenti viac,... Čítať ďalej
08 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik