S touto minulosťou na akademickú pôdu? TO FAKT? (GALÉRIA)
08 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Instaqueen Zuzana Plačková najnovšie mieni rozšíriť portfólio svojich aktivít o prednášky na vysokej škole. Na súkromnej University College Prague (UCP) by mala prednášať o marketingu a obchode, pričom jej prednášky nebudú povinné. Študenti viac, ako nadšenie, prejavili nesúhlas.

Niekoľko desiatok študentov odovzdalo dotazník, v ktorom dávajú vedeniu školy na vedomie nesúhlas s tým, aby Zuzana Plačková uskutočnila svoju prednášku na ich škole. Vedenie sa však obhajuje a dáva ju na úroveň iných prednášajúcich. Úmysel angažovať Plačkovú však so študentami nekonzultovalo. Tí sú proti aj kvôli Plačkovej škandalóznej minulosti.

Na úrovni Čaputovej

Hoci si študenti myslia, že Zuzana Plačková na akademickú pôdu nepatrí, vedenie UCP má iný názor. Plačkovej prednášky prirovnali k prednáškam hostí typu Celeste Buckingham, či Zuzana Čaputová.

Neprezentujte nás!

 „Nechceme kaziť meno školy a náš cieľ je predísť tejto prednáške, ktorá by mohla byť propagovaná na jej sociálnych sieťach,“ povedala pre Refresher  bratislavská študentka University College Prague, ktorá nesúhlasí s tým, aby o jej alma-mater Plačková hovorila na svojom instagramovom účte. Rovnaký názor na Plačkovej prednášku má až osemdesiat študentov, ktorí vedeniu vyčítali, že pozvanie Insta Queen s nimi nekonzultovalo.

Obvinená Plačková s manželom Reném vycestovali na dovolenku do Dubaja! (FOTO)
Len čerstvá kauza v ktorej sa spomínaná dvojica angažovala, zrazu utíchla a Zuzana Plačková a René Strausz si užívajú dovolenku v Dubaji! Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Denis Merva

Prekáža im Plačkovej minulosť

V dotazníku sa uvádza, že v minulosti sa Plačková nevyhla pornografickej scéne. Hoci bola obvinení zbavená, študentom tiež prekáža jej podozrenie z drogovej trestnej činnosti.

Bez informácií

Hoci sociálne siete UCP boli plné informácií o novej prednášajúcej, po kritike študentov univerzita zverejnené informácie stiahla a zástupca školy uznal, že hoci Plačková patrí k najsledovanejším celebritám na slovenských sociálnych sieťach, názory na ňu sa predsa len rôznia.

Plačková tvrdí opak

„Dokonca si ma žiaci vyžiadali a veľmi sa tešia na prednášku. Prednáška nie je povinná, kto chce, na ňu ide, kto chce, na ňu nejde,“povedala Refresheru Zuzana Plačková v reakcií na informáciu o nespokojnosti študentov. Uviedla tiež, že škola o žiadnom probléme nevie. Rovnako, ako príspevok vymazala škola, vymazala ho aj samotná Plačková.

Drogová dílerka?

Koncom septembra 2021 boli Zuzana Plačková a jej manžel Rané Strausz pri zásahu NAKA zadržaní pre podozrenie z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Plačkovú so Strauszom do väzby nevzali, boli stíhaní na slobode. Tá proti svojmu obvineniu vzniesla sťažnosť, ktorú prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry zamietol.

Ako dopadla sťažnosť celebritky Plačkovej voči vzneseniu obvinenia?
NAKA v rámci protidrogovej akcie 29. septembra, počas ktorej zaistili viac ako deväť kilogramov pervitínu, obvinila 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Medzi nimi bola aj... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova)
Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova)
Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova)
Zuzana Plačková / Facebook (Zuzana Plačková)
Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova)
Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova)

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik