S Matovičom to ide dolu vodou
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Je smutné sledovať, ako chradne. Už to nie je ten starý Matovič z tribún, je to fakt biedny pohľad. Predstavte si, že v najnovšom statuse na sociálnej sieti ani raz nespomenul výraz „skorumpovaná mafia“.

Jasné, dá sa pochopiť, že ani bystrejšie hlavičky nezvládnu nadávať naraz všetkým. Teda, všetkým, okrem seba a svojich.

A poď ho teda!

„Ohrozili miliardy z plánu obnovy“ teatrálne na sociálnej sieti informuje verejnosť predseda OĽaNO a teda jednej z koaličných strán, Igor Matovič. Hádajte, koho mal na mysli?

„Poslanci v prvom čítaní vyradili novelu zákona o Pláne obnovy, ktorú predkladali poslanci OĽaNO“. Píše Matovič. Jasné, ťažko sa zmieruje s debaklom a troskami toho, čo kedysi čo predložilo, to parlament schválil.

Matovič naberá obrátky

„Chýbal jeden hlas, zdržali sa poslanci za SaS a SMER“, konečne to zo seba dostal Igor Matovič.

A svet je zrazu hneď krajší. Aspoň ten jeho...

Šutaj Eštok: Lipšicovci už prevracajú kabáty
Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) registruje najnovší „prestup“ na slovenskej politickej scéne – Jaroslav Spišiak oznámil svoj vstup do politiky. Registruje ho však s tým, že Igora Matoviča opúšťajú jeho verní prívrženci po tom, ako sa jeho politická loď... Čítať ďalej
21 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme