Eduard Heger už stihol informovať Volodymyra ZELENSKÉHO! JEHO REAKCIA!
17 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Dočasne poverený premiér Eduard Heger prijal ponuku ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na návštevu Ukrajiny.

TASR o tom informovali z Úradu vlády SR.

Heger počas telefonátu Zelenského informoval o piatkovom mimoriadnom rokovaní vlády, na ktorom ministri schválili, že Slovensko pošle Ukrajine stíhačky Mig-29.

"Zelenskyj rozhodnutie vlády ocenil a poďakoval sa za významnú pomoc v posilnení obranyschopnosti Ukrajiny. Pri tejto príležitosti pozval predsedu vlády SR na návštevu Ukrajiny," spresnili z úradu vlády s tým, že premiér pozvanie prijal.

Ukrajinský prezident na svojej sociálnej sieti informoval, že sa počas telefonátu poďakoval Hegerovi za významný balík protivzdušnej obrany vrátane stíhačiek Mig-29, ktoré Slovensko poskytne Ukrajine. Zároveň ocenil jeho osobnú angažovanosť pri podpore Ukrajiny.

Dočasne poverená vláda v piatok rozhodla, že Ukrajine poskytne 13 stíhačiek MiG-29 a časť systému protivzdušnej obrany Kub.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik