Tváre pandémie sa dočkali: Čekan, Mikas či Mistrík budú čeliť vyšetrovaniu
10 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Dočkajú sa Pavol Čekan, Ján Mikas, Boris Klempa či bývalý kandidát na prezidenta Róbert Mistrík vyvodenia zodpovednosti za to, čo sa dialo počas núdzového stavu a pandémie vyvolanej biologickou zbraňou? Občianske združenie Prinášame nádej podáva trestné oznámenie okrem iného aj na ŠÚKL a spoločnosť ESET.

Právnik Peter Weis vysvetľuje, prečo Covid môžeme vnímať ako biologickú zbraň a prečo sa tak dá vnímať aj látka, ktorá bola prezentovaná, ako vakcína proti Covid-u. Problém vidí aj v spolupráci mainstreamových médií na Covid panike – tie zámerne šírili informácie tak, aby viedli k strachu z ochorenia, čo viedlo k obohateniu sa ľudí, ktorým viac, ako o zdravie, šlo o zisk.

Weis pripomína, že toto trestné oznámenie je len vrcholom ľadovca, pričom je na orgánoch činných v trestnom konaní, aby dokázali, že majú ruky skutočne rozviazané. Laboratórny pôvod korona vírusu nedávno potvrdil aj dôležitý štátny úrad v USA.

Bilologická zbraň

„Ôsmeho marca sa bývalý šéf CDC Robert Redfield vyjadril pred vyšetrovacou komisiou skúmajúcou otázky tzv. pandémie koronavírusu, že patogén SARS-COV-2 unikol z laboratória. Je teda umelého pôvodu a je produktom laboratórneho procesu zvaného „gain of function“. Keďže tento produkt spĺňa definíciu biologickej zbrane, aj vakcíny mRNA, ktoré sú len komplementárne k časti vírusu a teda zároveň komplementárne aj k časti biologickej zbrane, sú dnes bez akejkoľvek pochyby logicky samé biologickou zbraňou,“hovorí právnik Peter Weis.

Ak by boli brané do úvahy tieto informácie už v čase, keď ich Weis a spol. publikovali a konzultovali so svetovými autoritami v oblasti medicíny, biológie či práva, mohlo sa podľa právnika včas zabrániť aplikácii látky nazvanej vakcína proti covidu.

Pavol Čekan / Twitter (@MultiplexDx) | Úsmevy vedca Pavla Čekana zrejme čoskoro prejdú

Je načase vyšetriť to

„Iba s istou mierou pravdepodobnosti dnes vieme predpovedať, čo táto látka jej príjemcom v budúcnosti spôsobí. Vyhliadky však nie sú dobré,“upozorňuje Weis.

Keďže nadmernými úmrtiami počas pandémie sa zaoberá už aj Generálna prokuratúra rozhodli sa, že je čas na prešetrenie všetkých zločinov spáchaných počas tohto obdobia. Keby sa totiž nevytvoril desivý príbeh o nebezpečnej chorobe, vakcíny by neboli uvedené do obehu a za výdatnej pomoci mainstreamu by sa mesiace nešírila panika.

VIDEO Doktor Bukovský hovorí o strachu ako o droge
Známy lekár Igor Bukovský od začiatku varoval pred neblahými následkami, aké môže mať nosenie rúšok, dokonca respirátorov na zdravie človeka. Ako „dezinformátorovi“ mu dokonca aj sociálna sieť YouTube zrušila kanál, kde informoval o nelogickosti... Čítať ďalej
04 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Médiá to vedeli

„Pozitívny výsledok testu automaticky neznamenal, že človek je infikovaný, ale bol tak vždy prezentovaný. A to aj napriek tomu, že na túto chybu boli médiá priebežne upozorňované,“ nevynecháva z problému právnik ani mainstream s tým, že testy boli nástrojom na nafúknutie štatistiky.

Testy ako biznis

Peter Weis pripomína, že testy ako výdatný zdroj financií pritiahli aj ľudí, ktorým primárne nešlo o zdravie, ale o zisk.

„Preto sa k testom teraz vraciame ako k prvej téme, ktorú je potrebné riešiť. Osoby pohybujúce sa v tomto skvelom biznise a ich činy s tým súvisiace považujeme za potrebné prešetriť orgánmi činnými v trestnom konaní,“upozorňuje Weis.

Trestné oznámenie

OZ Prinášame nádej preto podalo trestné oznámenie vo veci podozrenia zo spáchania zločinov neoprávneného podnikania, neoprávneného zaobchádzania so zdravotníckymi pomôckami, prečinu ohrozovania zdravia, zločinu subvenčného podvodu, porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku, prečinu neoprávneného nakladania s osobnými údajmi a neoprávneného experimentu na človeku.

„Ide zatiaľ iba o vrchol ľadovca, na ktorý môžu byť naviazané ďalšie protiprávne činnosti rôznych osôb,“ hovorí Weis a pripomína, že títo novoobjavení vedci, „známi podnikatelia“ v oblasti vedy či politici to dotiahli do „obludných rozmerov“. Weis pripomína aj medzinárodný rozmer činnosti popísanej v trestnom oznámení.

Módny expert: Djokovič dal v Austrálii neprajníkom "po nose" (FOTO+VIDEO)
Rodák z Bratislavy Miroslav Šimonič sa vďaka tomu, že pracuje s hviezdami svetového modelingu, dostal do celého sveta. V dobe Covid-ovej sa nenechal zastrašiť. Zastupoval okrem iných aj Adrianu Sklenaříkovú a nebál sa hovoriť to, čo si myslí. V... Čítať ďalej
02 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Bez povolení a férovej súťaže

Všetky informácie podľa Weissa poskytnúť nie je vhodné, pretože ich zverejnenie by mohlo mať za následok spätnú manipuláciu s kľúčovými dátami. O čom však Weis informuje je fakt, že podozriví s testami obchodovali bez potrebných povolení a certifikátov a z férovej súťaže vytlačili iné subjekty.

„Zároveň sa aktívne podieľali na šírení mediálnej paniky tak, aby sa predávali práve ich produkty, alebo produkty, z ktorých mali mať výhodu, zneužili verejné zdroje na vývoj fiktívnych produktov,“hovorí Weis a nezabúda pripomenúť, že tak robili počas krízovej situácie, organizovane počas núdzového stavu. Médiá z týchto urobili ľudí, bez ktorých je situácia neriešiteľná a štátne inštitúcie ich rôzne oceňovali, aby vznikol dojem ich spoločenskej nenahraditeľnosti.

FOTO TASR - Roman Hanc | Na snímke príslušníci Ozbrojených síl SR odoberajú klinické vzorky počas testovania rómskych obyvateľov v rómskej osade v Trebišove.

Týmto nekončia

„Pevne verím, že táto doba je už za nami. Podaním tohto prvého trestného oznámenia sa začína maratón vyvodzovania zodpovednosti,“hovorí Weis, no pripomína, že toto je úplný začiatok. Rad je na OČTK a ich reálnom dôkaze tvrdenia, že majú rozviazané ruky.

Náhľad trestného oznámenia: https://www.prinasamenadej.sk/…%20testy.pdf

Hýbe sa aj Amerika

27. februára priniesla agentúra AFP informáciu, že ministerstvo energetiky USA pripustilo, že „wu-chanský vírus“ nepochádza z netopiera na čínskom trhu, ale z laboratória. Tento záver priniesla analýza nových spravodajských informácií a ministerstvo energetiky sa vyšetrovaním zaoberalo z jediného dôvodu – práve ono v USA dohliada na sieť laboratórií. A medzi ne patria aj tie, ktoré sa zaoberajú pokročilým biologickým výskumom.

USA: Ministerstvo energetiky pripúšťa, že covid vznikol v laboratóriu
Čínsky, alebo Wu-chanský vírus. Tak sa spočiatku volalo ochorenie covid-19, ktoré od začiatku tejto pandémie identifikovali u takmer 700 miliónov ľudí na celom svete. Počet obetí sa blíži k siedmim miliónom. Dnes už aj autority v USA pripúšťajú, že... Čítať ďalej
27 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik