Farkašovský Káčerovi: Iba OMYL OBLEČENÝ ZA MINISTRA môže vypustiť zo seba toľko arogancie!
07 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Jednotka politickej vulgárnosti – JEDEN KÁČER! Koaličná politika nám akosi „káčerovatie“. Dvaja dočasní, obmedzení a dôvery zbavení ministri Káčer a Naď sa na východe úplne opustili a poriadne si zavarili. Ba vlastne na celom Slovensku. Skonštatoval to na sociálnej sieti politik a moderátor Karol Farkašovský. Reagoval tak na úplné prerazenie dna dočasného ministra Káčera na diskusii v Michalovciach.

Povalený minister zahraničia Rastislav Káčer spolu s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom v Michalovciach prerazil ďalšie dno. V diskusii O vojne na Ukrajine dokonca Káčer Naďa tromfol! „Naši velikáni by sa z vás dogrcali!“ vrieskal Rastislav Káčer po ľuďoch v publiku. Nazýval ich tiež „podliakmi“ a „paviánmi.“ 

Verejná diskusia ako totálne FIASKO pre diskutujúcich

Ľudia pískajú a kričia! Verejné nahrávanie diskusnej relácie rezortu diplomacie s názvom "HlbokáOnline" v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach sa zmenil na boj dvoch dočasne poverených ministrov s publikom. Ale sme v demokracii a ministri, aj keď odvolaní, by mali zniesť aj iný názor.

Najmä, ak je to názor ľudí, ktorí sa daňami skladajú na ich platy. Najmä, ak ide o občanov krajiny, ktorým títo páni (na čo radi zabúdajú) nemajú panovať, ale slúžiť.

Nižšie klesnúť sa snáď už nedá

Káčerovi počas diskusie však rupli nervy. A na to, že tento pán je diplomat a demokrat, a slušný človek, klesol teda poriadne hlboko. Ľuďom vysvetlil, že je v našom národnom záujme, aby Ukrajina vojnu vyhrala. I to, že k „spravodlivému mieru,“ nijako inak, ako nekončiacim vyzbrojovaním a finančným dotovaním, nedôjdeme. A ľudia na ňom nenechali nitku suchú.

https://www.youtube.com/shorts/kQ8rS_SvY00?feature=share

"Vynikajúca“ predvolebná kampaň

"Ich pokus o vystúpenie na mítingu v Michalovciach bola „vynikajúca“ predvolebná kampaň. Úplne primeraná cirkusu pozbieraného na ulici a zvaného OĽANO. Vulgárnosťou prevýšil ešte aj komunikáciu principála I. Matoviča. Som zvedavý na najbližší prieskum a to pivničné umiestnenie," ohodnotil sebaprezentáciu dočasných ministrov Farkašovský.

Zo slovníka R. Káčera iba jedna perla: „Toto je váš mier, za toto ste sem prišli ziapať ako skupina paviánov, nehanbíte sa?“.

Farkašovský upozorňuje, že v živote nevidel človeka vo vysokej verejnej a diplomatickej funkcii tak hrubo sa osopiť na ľudí len preto, že majú iný názor. Obaja predviedli čo je podľa nich demokracia. "Keď nemáš názor ako oni, nie si demokrat, ale dezolát. Jeden ani druhý nie sú schopní viesť dialóg. Chýbajúce argumenty by najradšej nahradili cenzúrou. Lenže cenzúra býva vždy predzvesťou totality a jej konca," varuje.

VIDEO Fico prezidentke: Ak si chcete zachovať zvyšky dôstojnosti, ODVOLÁTE KÁČERA!
Najvyšší diplomat sa vyfarbil! Povalený minister zahraničia Rastislav Káčer spolu s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom v Michalovciach prerazil ďalšie dno. V diskusii O vojne na Ukrajine dokonca Naďa tromfol! „Naši velikáni by sa z vás... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Pani prezidentka, ešte stále nič, ešte je toho stále málo...?

A na východe sa páni ministri podľa Farkašovského prerátali. Mysleli si, že tam môžu tlačiť ľuďom do hlavy kaleráby.

"Káčer stratil nárok na oslovenie „minister“. Prekonal slovník nie štvrtej ale šiestej krčmovej cenovej skupiny. Taká krčma na Slovensku ani neexistuje. To iba „omyl“ oblečený za dočasného ministra môže vypustiť zo seba toľko arogancie. Ľudia im však ukázali, že už je neskoro, že oficiálnych mantier majú plné zuby a že sú dokonale zobudení. Čo na to pani prezidentka. Ešte stále nič, ešte je toho stále málo...?"

Diskusná stoka

Situáciu podľa Farkašovského nezvládala ani moderátorka Gabriela Kajtárová z Markízy. "Nevychádzam z úžasu ako môže človek prijať moderovanie takej diskusnej stoky. Kde sa podela jej súdnosť. Žiadne peniaze nestoja za to, aby sa moderátor znížil k takejto profesionálnej samovražde a totálnemu fiasku. Som zvedavý ako s tým a s ňou naložia jej chlebodarcovia v Záhorskej Bystrici. Výdatne totiž zašpinila aj imidž Markízy," je presvedčený dlhoročný moderátor.

Farkašovský dúfa, že sa už prebudili aj všetci, ktorí chceli po voľbách srandu. Tak ju majú a korunovanú. "Navrhujem novú politickú veličinu. Odteraz keď sa vo verejnom živote bude merať jednotka vulgárnosti a arogancie – bude to jeden „káčer“. Toto je derniéra chlóry buandy – ľudia už ukázali, čo chcú. Na ťahu je slovenská prezidentka," vyzýva Farkašovský Čaputovú k činu v závere statusu.

NAŽIVO: Ľudia v Michalovciach vypískali Naďa a Káčera
Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Rastislav Káčer rokoval v pondelok 6. marca 2023 v Michalovciach s predstaviteľmi samosprávy a zástupcami neziskového sektora. Po uplynutí roka od začiatku vojny Ruska proti... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik