NAŽIVO: Ľudia v Michalovciach vypískali Naďa a Káčera
06 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Rastislav Káčer rokoval v pondelok 6. marca 2023 v Michalovciach s predstaviteľmi samosprávy a zástupcami neziskového sektora. Po uplynutí roka od začiatku vojny Ruska proti Ukrajine spolu diskutovali o doterajšej pomoci utečencom, výmene informácií a dobrých príkladoch z praxe, ako aj o možných príležitostiach pre región východného Slovenska v súvislosti s povojnovou obnovou Ukrajiny.

"Vraciam sa v myšlienkach do februára minulého roka a chcem aj na tomto mieste pripomenúť a oceniť, že občania Slovenska sa zachovali správne. Už v prvých dňoch ruskej vojny proti Ukrajine sme sa zomkli a pomáhali, pretože sme videli, kto je agresor, jediný vinník, a kto je obeťou. Bolo to jasné vtedy a je to jasné aj teraz. Vo viacerých mestách Slovenska preto spontánne vznikali centrá, kam ľudia nosili potrebné veci a dobrovoľne sa hlásili, že chcú pomôcť a byť solidárni," vyhlásil minister Káčer s tým, že toto naše odhodlanie bolo nepopierateľné.

Verejná diskusia ako totálne FIASKO pre diskutujúcich

Ľudia pískajú a kričia! Program ministra na východnom Slovensku pokračuje verejným nahrávaním diskusnej relácie rezortu diplomacie s názvom "HlbokáOnline" v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach. Verejnú diskusiu ministra Káčera so šéfom rezortu obrany SR Jaroslavom Naďom bola o dôsledkoch vojny pre Slovensko, Európu a svet, ako aj o dopade na región východného Slovenska. Relácia je vysielaná aj naživo na profile Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR na sociálnej sieti Facebook.

Online vysielanie nájdete aj TU

Slovenský Pozemkový fond je v úzkych: Podozrenia z korupcie v OĽaNO!
Ministerstvo pôdohospodárstva dáva od prípadu ruky preč. Pôda pod nominantmi OĽaNO v Slovenskom pozemkovom fonde (SPF) je v plameňoch. Fond čelí obvineniam z tunelovania, korupcie, či dokonca amaterizmu. Kameňom úrazu má byť nadmerný počet... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik