Blaha: Pani prezidentka KONAJTE! Heger, Káčer aj Naď musia Z HRUŠKY DOLE (GALÉRIA)
07 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

My sa na rozdiel od Káčera ĽUDÍ BÁŤ NEMUSÍME! Včera večer v Pezinku sme spustili naše dvojtýždňové oslavy MDŽ - prišlo približne 500 žien a nálada bola fantastická, ďakujeme za to. To viete - my medzi bežných ľudí na rozdiel od Káčera a Naďa môžeme ísť a je nám s nimi skvele! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda strany Smer - SSD ľuboš Blaha. Reagoval tak na totálne fiasko Káčera a Naďa na verejnej diskusii v Michalovciach v pondelok 6.3.

FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD
FB/Smer - SSD

 

MDŽ je symbolom boja za rovnoprávnosť a boli to práve ľavicové robotnícke strany, ktoré za ženy v 20. storočí bojovali. Ale o tom dnes Blaha hovoriť nechce. Na Telegrame sa zameral na niečo iné.

Heger, Káčer aj Naď musia z hrušky dole!

"Dnes by ma zaujímali dve veci: ako je možné, že Heger, ktorý včera v noci ako potkan opustil potápajúce sa OĽaNO, môže ostávať naďalej predsedom odvolaného vlády - veď ten chlap dnes nereprezentuje nikoho okrem fľaše vodky, ktorú kedysi predával v USA. Nemá mandát na nič. Mal by byť okamžite stiahnutý z verejného života a otvoriť si predajňu s handrami - lepší symbol politickej handry totiž neexistuje," priblížil smerák prvú vec, ktorá mu vŕta v hlave. 

Druhou otázkou, ktorá Blahu zaujíma je - "ako to, že Čaputová ešte nestiahla z obehu tých dvoch grobiánov, ktorí nepríčetne vrieskali po bežných ľuďoch v Michalovciach". 

"Káčer a Naď sú zrelí na psychiatrické vyšetrenie a nie na vedenie ministerstiev, ktoré majú na starosti diplomaciu a armádu. To vážne ideme predstierať, že takto sa má správať šéf diplomacie? Toto je to Slušné Slovensko? Za to, že sú strčení v amerických análoch, za to sa im odpustí akýkoľvek primitivizmus? Predpokladám, že RTVS takýchto dvoch vagabundov nebude mať problém pozvať do relácií, veď iba nadávajú ľuďom do "opíc", "hávede" a zo Slovákov "grcajú" - a to je predsa vrchol slušnosti," upozorňuje Blaha.

Dnes môže Čaputová podľa opozičného poslanca ukázať, že je iná ako oni. Že odmieta nenávisť, nadávky a zvyšovanie napätia. "Čo myslíte, čo urobí? Predpokladám, že Káčerovi za jeho "diplomatické vystupovanie" v Michalovciach udelí Rad Stepana Banderu. Nech sa Čaputová vyfarbí. Heger, Káčer aj Naď musia z hrušky dole!" Týmto presvedčením uzavrel Blaha svoj status.

Káčer prerazil ďalšie dno

Verejné nahrávanie diskusnej relácie rezortu diplomacie s názvom "HlbokáOnline" v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach v pondelok 6.3. sa zmenil na boj dvoch dočasne poverených ministrov s publikom. 

Káčerovi počas diskusie však rupli nervy. A na to, že tento pán je diplomat a demokrat, a slušný človek, klesol teda poriadne hlboko. Ľuďom vysvetlil, že je v našom národnom záujme, aby Ukrajina vojnu vyhrala. I to, že k „spravodlivému mieru,“ nijako inak, ako nekončiacim vyzbrojovaním a finančným dotovaním, nedôjdeme. A ľudia na ňom nenechali nitku suchú.

Na názory verejnosti Káčer reagoval ako ozajstný predstaviteľ demokracie, diplomacie a povalenej vlády na Slovensku. „Naši velikáni by sa z vás dogrcali!“ vrieskal Rastislav Káčer po ľuďoch v publiku. Nazýval ich tiež „podliakmi“ a „paviánmi.“ Nuž, veď tak sedel tam so svojim priateľom jaroslavom Naďom. Slušným to človekom, ktorý občanom, ktorý ho platia, nadáva do „opíc“ a „dezolátov.“

Farkašovský Káčerovi: Iba OMYL OBLEČENÝ ZA MINISTRA môže vypustiť zo seba toľko arogancie!
Jednotka politickej vulgárnosti – JEDEN KÁČER! Koaličná politika nám akosi „káčerovatie“. Dvaja dočasní, obmedzení a dôvery zbavení ministri Káčer a Naď sa na východe úplne opustili a poriadne si zavarili. Ba vlastne na celom Slovensku.... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

 

Výzva prezidentke

Takmer okamžite potom, ako diskusia skončila, sa k téme vyjadril i predseda opozičnej strany Smer-SD Robert Fico. Ten venoval ostrejšie slová prezidentke Zuzane Čaputovej.

"Vážená pani prezidentka, ak si chcete zachovať zvyšky dôstojnosti, zajtra už nebude Rastislav Káčer poverený riadiť rezort zahraničných vecí. To, čo predviedol v Michalovciach, je neakceptovateľné," napísal Fico na sociálnej sieti a priložil video.

„Vážená pani prezidentka Čaputová, predpokladám, že ste už videli, čo dnes predviedol v Michalovciach odvolaný minister Rastislav Káčer. Ako hrubo a vulgárne dourážal ľudí, kvôli inému názoru. Ako strašil, že Rusko zaútočí na celú Európu. Preto pani prezidentka, ak si chcete zachovať posledné zvvšky dôstojnosti, urobte všetko preto, aby tento človek okamžite skončil. Už dnes je na to neskoro,“ uviedol vo videu.

„Ak tak neurobíte, beriete plnú zodpovednosť za to, čo Rastislav Káčer vystrája,“ dodal.

PREZIDENTKA BY MALA OKAMŽITE ODOBRAŤ POVERENIE MINISTROVI KÁČEROVI

V podobnom duchu sa na sociálnej sieti vyjadril aj historik a politický analitik Eduard Chmelár. "To, ako sa správal Rastislav Káčer na včerajšej diskusii v Michalovciach, vracia na stôl otázku, či maďarská diplomacia nemala predsa len pravdu, keď posielala nášho ministra zahraničných vecí na psychiatriu. Námietky, že publikum bolo mimoriadne hlučné a miestami až vulgárne, neobstoja ako výhovorka správania člena vlády, ktorý by mal navyše vedieť, čo je to diplomatický tón reči," krúti hlavou Chmelár.

"Vrieskať po ľuďoch a nadávať im, že sú dobytok, hulváti, stádo paviánov, podliaci, že je mu z nich na grcanie a s výraznou červeňou v tvári (nevedno, či od zlosti, či od alkoholu) ziapať „Hanba vám!!!“ – toto si ešte nedovolil nijaký politik, nieto diplomat. A keďže sú to práve ústavní činitelia, ktorí určujú charakter verejnej diskusie, to, čo sa tam udialo, je také neakceptovateľné, že poverený minister zahraničných vecí Rastislav Káčer by mal v záujme nádeje na obnovenie elementárnej politickej kultúry okamžite požiadať prezidentku republiky o odobratie poverenia, pretože situáciu absolútne nezvládol," myslí si politológ.

VIDEO Fico prezidentke: Ak si chcete zachovať zvyšky dôstojnosti, ODVOLÁTE KÁČERA!
Najvyšší diplomat sa vyfarbil! Povalený minister zahraničia Rastislav Káčer spolu s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom v Michalovciach prerazil ďalšie dno. V diskusii O vojne na Ukrajine dokonca Naďa tromfol! „Naši velikáni by sa z vás... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik