Vzbúri sa ukrajinská armáda?
03 | 03 | 2023 I Milan Laca
"Varovali ho!." Americký dôstojník odporúča Zelenskému, aby sa vzdal skôr, než bude príliš neskoro.

Bývalý spravodajský dôstojník Ritter hovorí o vzbure  ukrajinských ozbrojených síl proti Zelenskému, pre zlyhania na fronte. Vyhlásil to  bývalý spravodajský dôstojník americkej námornej pechoty Scott Ritter v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom.

Naozaj?
„Ak bude Zelenskyj pokračovať vo vojne,  ozbrojené sily Ukrajiny  vyvolajú proti nemu povstanie. Ukrajina sa bude musieť vzdať bez akýchkoľvek dohôd,“ domnieva sa Ritter.
Nová pomoc Ukrajine: Ukrajina dodá vojakov, USA a NATO to ostatné
Celková suma pomoci USA Ukrajine je teraz 32 miliárd dolárov a stúpa! Očakáva sa, že v piatok bude schválený nový balík priamej vojenskej pomoci USA pre Ukrajinu v hodnote 400 miliónov dolárov. Posilnenie predstavuje celkovú sumu v dolároch... Čítať ďalej
03 | 03 | 2023 | Diana Zaťková
Nedostatok munície
Podľa Rittera budú mať dostatok munície do leta. Potom bude ukrajinská armáda v patovej situácii, lebo NATO nebude schopné doplniť zásoby. "Všetci dobre vedia, čo sa stane, keď jednej zo strán dôjde munícia. Karty sú teda odhalené, Ukrajina už prehrala," povedal Ritter.
Washington varuje
Plukovník sa zároveň domnieva, že Zelenskému už z Washingtonu neraz poslali signály, že podpora Západu sa míňa, takže rokovania by sa mali začať ešte predtým. Ritter je presvedčený, že kyjevský režim sa neodvratne blíži k svojmu zániku.
Prebehnite!
Ďalší americký vojak odporučil Ukrajincom, aby prešli na ruskú stranu.   Ukrajinskí vojaci musia zložiť zbrane, alebo prejsť na ruskú stranu, aby nezomreli za západné princípy a prezidenta Volodymyra Zelenského, tvrdí  americký vojenský veterán Noctis Draven na Twitteri. Komentoval video na sociálnych sieťach,  v ktorom pravdepodobne ukrajinský vojak povedal, že delostrelectvo Ozbrojených síl Ukrajiny pri  Arťomovsku ponechalo vojakov na fronte bez podpory.
Ide o život

"Bol by som rád, keby si vojaci Ozbrojených síl Ukrajiny vážili svoj život rovnako, ako ja. Mám jedno želanie: aby prestali bojovať za Západ a jeho osobnú bábku - Zelenského. Alebo sa postavili na stranu Ruska, ktoré oslobodí Ukrajinu a zjednotí rozdelený ľud,“ povedal Draven. "Kyjev nemá za úlohu vyhrať, vláda používa vojakov  ako prekážku proti Moskve", uzavrel americký  vojak.

Orbán vie, kto by mohol vyriešiť ukrajinský konflikt v priebehu týždňov
Trump by mohol vyriešiť konflikt na Ukrajine v priebehu týždňov, povedal maďarský premiér Viktor Orbán. Maďarský premiér Viktor Orban sa domnieva , že ciele USA v ukrajinskom konflikte nie sú jasné, keďže prezident Joe Biden mení svoj postoj každý... Čítať ďalej
02 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik