Hlas ľudu: Drísty Veroniky Remišovej
07 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Ona si fakt nedokáže udržať hubu na uzde. Najmä keď ide o Smer, Žilinku a oblasť práva.  A v neposlednom rade aj vystupovanie v telke. Akoby si tam málo hanby narobila. Mali by ju pozývať denne do každej televízie. A celkom najlepšie by bolo umožniť jej vlastnú zábavnú reláciu. Mohla by sa volať Drísty Veroniky Remišovej.

Za všetko hovorí tento jej status:

Umožniť Kaliňákovi, aby prišiel do najsledovanejšiej televíznej diskusie, púšťal tam zmanipulované odposluchy a šíril lži o tom, že najväčší korupčníci sú vlastne týraní politickí väzni je absolútne nezvládnutie úlohy televízie – a je úplne jedno, či je televízia súkromná alebo verejnoprávna, pretože poslanie objektívnej novinárčiny a publicistiky je všade to isté – hľadať pravdu.

Hlas ľudu: OĽaNO umiera a traja funebráci trúchlia nad jeho hrobom
„Tvária sa ako funebráci na pohrebe,“ takto vtipne okomentoval nejaký srandista fotku troch veľkých mužov OĽaNO. Eseročky, ktorá sa ako víťaz dostala do parlamentu a na čelo vládnej party. O svojej sláve môže hovoriť už len v čase minulom. Z... Čítať ďalej
06 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Nepamätám si ani jednu televíznu reláciu, kde by niekto púšťal zmanipulované, zostrihané odpočúvania a moderátor sa na to nemohúcne pozeral. Toto sa volá – s fanfárami prestierať koberec Ficovi a politickým korupčníkom a šliapať po pamiatke naozajstných politických väzňov.

Milá Veronika! My si zas pamätáme kopu relácií, kde si sa znemožnila. Nielen povestnou depehačkou, ale celým svojím vystupovaním. Brbtala si, koktala, dupkala nožičkami, dirigovala rúčkou, prehadzovala lajstrá, hľadala grafy. Pri Ficovi a Blahovi si hrala všetkými farbami. Od bielej až po purpurovú.

A nedávno si sa znemožnila aj tým, že si podozrievala Markízu, že v diskusnej relácii manipulovala s hlasmi. Sťažovala si sa, a nemala si pravdu. Nabudúce sa choď sťažovať na lampáreň.

Neštve ťa náhodou, že tvoj žaluď pohorel v nedeľu s Kaliňákom? Že ho Kaliňák prevalcoval, keď presvedčil 65% divákov, kým ten tvoj slušňák Šeliga len 35?

Stančík radí nepodceniť ruskú armádu a zachovať jednotu EÚ
V utorok sa v Bruseli koná samit o podpore členských krajín EÚ Ukrajine, ktorého sa za Slovensko zúčastní aj 27- ročný "politický matador" Andrej Stančík (OĽaNO), štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí. Pred jeho... Čítať ďalej
07 | 02 | 2023 | Eka Balašková

A vieš ty, Veronika, že objektívna novinárčina  znamená dať priestor aj názorom, s ktorými ty nesúhlasíš? Objektívna novinárčina umožňuje vypočuť si aj protichodné názory, umožňuje polemiku, len tak sa možno dopracovať k pravde. Ibaže ty a tebe podobní si myslíte, že pravdu máte len vy. Fico a celý Smer môžu do roztrhania tela hovoriť, že sú proti vojne na Ukrajine, že sú za mierové rokovania a humanitárnu pomoc, že nechcú posielať zbrane - ty budeš stále ako obohraná platňa  hovoriť to svoje, že podporujú vojnu. Nerobíš dobre, Veronika, prekrúcaš, klameš.

Bojíš sa fanfár a víťazstva Smeru? Máš pravdu, Smer rastie. Aj keď sa ti to nepáči, aj keď ťa to do nepríčetnosti vytáča, možno sa dočká víťazných fanfár. Ale na strane druhej – tebe a tvojim Žaluďom dychovka zahrá smútočný pochod. A ty si zas musíš prezliecť kabátik.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme