Hlas ľudu: OĽaNO umiera a traja funebráci trúchlia nad jeho hrobom
06 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

„Tvária sa ako funebráci na pohrebe,“ takto vtipne okomentoval nejaký srandista fotku troch veľkých mužov OĽaNO. Eseročky, ktorá sa  ako víťaz dostala do parlamentu a na čelo vládnej party. O svojej sláve môže hovoriť už len v čase minulom. Z vládnej party ostalo parte. OĽaNO umiera a  traja funebráci trúchlia nad jeho hrobom.

Perfektná fotka, perfektný komentár. Lepší nevymyslíš.

Traja funebráci trúchlia a rozmýšľajú ako ďalej

Majiteľ eseročky Igor Zakladateľ, známy aj ako Šašovládca,  prosí Všemohúceho, aby mu priviedol do cesty ďalších obyčajných, (s)prostých ľudí. A ešte aj nejaké osobnosti typu Romany Tabák. Ale tie už do Borisovho háremu nepustí. Boris sa môže aj pototo. Nepustí.

Ak by ste Igora náhodou nepoznali, je to ten vpravo

Chlapec chudobný ako kostolná myš. Všimnite si, ani obrúčku nemá.  A nemá ani na holiča, zarastený chodí ako žobráčik.  Ale  dobrák od kosti je to, muche by neublížil. Poctivý človek,  nie ako zlodeji Fico a Pellegrini, čo tu s tou smeráckou bandou všetko rozkradli. On môže na život svojej Pavlínky odprisahať, že ako politik neukradol ani jedno euríčko.

Nedeľné perly Miška Šipoša
Nedeľné perly Miška Šipoša - Mám tu šesťkrát Matovič, Matovič, Matovič. Nauč sa počítať, chlapče! Dúfam, že si tam u vás neučil matiku. -Ten rozpočet taký, hentaký a nakoniec sme ho schválili. A bol dobrý, či len taký, hentaký? -Je... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Priemer Edko Vodka, to je ten v strede, ďakuje eseročke zato, že ho dostala do nebeských výšin. Ďakuje a na poslednej ceste jej dáva smutné zbohom. V kázni nezabudne cez slzy spomenúť, ako veľmi intenzívne pracovali v prospech ľudí. Veľmi intenzívne. Dňom i nocou.  Trikrát to zopakuje, lebo je to veľmi dôležité. A s čím všetkým  museli zápasiť! Korona, energetická kríza, vojna na Ukrajine! Toto Ficova ani žiadna iná vláda nezažila.

V záplave kvetnatých rečí zabudol pripomenúť, koľko ľudí zbytočne umrelo len preto, že vláda  bola neschopná, že nezvládla pandémiu, preto Slovensko bolo  na prvom mieste v počte úmrtí. Keby bol Igor v opozícii, ten by si to užil! Viac ako za Fica, keď pálil sviečky za zbytočné úmrtia. Veru tak. Teraz tam smutno stojí a premýšľa, či je doma všetko v poriadku a koho zajtra poslať do basy.

PRIESKUM! Robert Kalinak (SMER - SD) a Juraj Šeliga (Za ľudí) sa stretli v televízii. Ktorý z hostí divákov presvedčil?
Exminister vnútra a člen predsedníctva Smeru-SD Robert Kaliňák nevylúčil návrat do politiky. Volajú ho tam podľa neho "nezákonné obvinenia". Poslanec Národnej rady SR a podpredseda strany Za ľudí Juraj Šeliga je ochotný rokovať o spolupráci s... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Veľký demokrat Edko nesleduje Igorove myšlienkové pochody

S pátosom reční, ako im na Slovensku veľmi záleží. „My sme ho pozdvihli z ťažkého stavu, do ktorého sa dostalo vďaka zlodejom a mafiánom Ficovi a Pellegrinimu. Naša vláda rozviazala polícii ruky, aby pozatvárala Ficových ľudí.“ Pri týchto slovách sa v Igorovi búri žlč. Chce sa mu kričať: skorumpovaná banda zlodejská! Ale nevykríkne, nepatrí sa prerušiť kazateľa. Keby bol v parlamente, to by bola iná reč. Tam by to tej skorumpovanej oblude Ficovi a Peleríne - mafošovi v krojčeku, poriadne nandal. Veď sa len pozrite, ako im lepí,  sťahuje riťky.

Napokon  sa Edko s vrúcnou modlitbou ticho skloní k Bohu. Takto sa modlí: „ Pane, som tvoj verný služobník. Povedz, čo mám urobiť. OĽaNO padá. Neviem, čo s ním bude. Mám ostať? Mám ujsť ako zbabelec Budaj? Mám sa pridať k niekomu?  Alebo mám ísť vlastnou cestou? Keď ja som taký, prepáč mi ten výraz, áno, som taký posero bez vlastného názoru. Vždy som poslúchal Igora. Ukáž mi, Bože, ten správny smer! Nie ten Ficov! Ale chcel by som a daj mi, Bože, jeho preferencie.  Nechcem už predávať vodku. Chcem byť opäť priemerom. Chcem pre seba, pre svoju manželku a svoje deti len to najlepšie. Bože, vyslyš ma! Amen!“

Aj tretí funebrák, Igorov riťolez Šipoš, trúchli rovnako

Myslí na OĽaNO a jeho odchod. Myslí na Smer. Myslieť v ťažkej a smutnej chvíli na smerácku bandu je hriech. Áno,  má hriešne myšlienky. Možno by bolo dobre, keby Edo založil svoju stranu a  potom sa spojil s nami. Smeru a Smerohlasu to vyšlo, percentá im rastú.  Aj nám by to pomohlo. Spojíme sa  a  vyhráme voľby ako v dvadsiatom. A Fico bude v prdeli.  Alebo v base. Aby nám tá  opozičná banda nestála v ceste, strčíme ich do Ilavy a Leopoldova. Igor povedal.

ĎAKUJEME! AJ VĎAKA VÁM máme január za sebou!
ĎAKUJEME! Január máme za sebou! Aj vďaka vám! Január máme za sebou. Prežili sme a prehupli sme do mesiaca február aj vďaka vašim finančným darom! Nesmierne si vážime štedrosť všetkých čitateľov, ktorí ste prispeli na naše fungovanie a že môžeme... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!