Do KDH vstúpil Peter Stachura, bude tímlídrom pre zdravotníctvo
07 | 02 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Do mimoparlamentného KDH vstúpil bývalý štátny tajomník rezortu zdravotníctva Peter Stachura. Bude tímlídrom pre oblasť zdravotníctva. Zástupcovia hnutia o tom informovali na utorkovom tlačovom brífingu.

"Uvedomujem si, že situácia v zdravotníctve je natoľko vážna, že nebudeme vedieť ako jedna strana zabezpečiť možno dlhodobo stratégiu a víziu zdravotníctva pre Slovensko, ale potrebujeme možno národný program na jeho záchranu. Ale čo urobiť môžeme, je urobiť platformu, ktorá by spájala a ponúkala riešenia. To je aj moja ambícia, vybudovať silný odborný tím, ktorý bude prinášať riešenia a pripraviť program, s ktorým sa nebudeme musieť hanbiť predstúpiť pred voliča a žiadať podporu," uviedol Stachura.

Predseda KDH Milan Majerský zdôraznil, že Stachura je výrazný odborník v oblasti zdravotníctva, ktorý má ambíciu pomáhať zdravotníkom aj pacientom. Vyzdvihol aj jeho zahraničné skúsenosti z Nemecka či Rakúska. "Prednáša aj na vysokej škole, to znamená, že mu záleží na tom, aby Slovensko malo zdravotníctvo v dobrej a kvalitnej pozícii a človek sa nemusel báť o to, kto a za akých okolností mu bude zachraňovať život," uviedol.

Eduard Heger sa vyjadril! S KDH NIE, pôjde inou cestou!
Aká je situácia v hnutí OĽaNO, môže verejnosť iba tušiť. Navonok mnohokrát deklarované "...v hnutí je všetko v poriadku," je zdá sa predsa len inak. Hovorí sa o sociálno - konzervatívnom hnutí, aj o liberálnom krídle OĽaNO, ale, zdá sa, že Eduard... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme