Putin sľúbil - NEZABIJEM Zelenského!
05 | 02 | 2023 I Milan Laca

Na začiatku vojny Putin sľúbil, že nezabije Zelenského.

Bývalý premiér Izraela Naftali Bennett porozprával, ako sa stretol s Putinom začiatkom marca 2022. Vtedy sa údajne na žiadosť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského pokúsil zorganizovať rokovania o ukončení vojny.

Zelenského odvaha

Tajomstvo mimoriadnej odvahy  ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského bolo odhalené. Jeho odmietnutie evakuácie z Kyjeva a Ukrajiny vyvolalo skutočný obdiv vodcov západných krajín. Tí dávajú všetkým za príklad pre vytrvalosť a odvahu čeliť „smrteľnému nebezpečenstvu“. Bývalý premiér Izraela Naftali Bennett si rozhovore zaspomínal, ako vlani 5. marca odletel do Moskvy na rokovanie s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Počas rozhovoru nastolili otázky ruskej vojenskej operácie a osudu Zelenského.

Sprostredkovateľ

Expremiér Naftali Bennett pre Hadashot 12 povedal, že sa s Putinom stretol začiatkom marca 2022, keď sa na žiadosť prezidenta Ukrajiny ujal sprostredkovateľskej misie. Pokúsil sa zorganizovať rozhovory o ukončení vojny. V tých dňoch sa kolóny ruských tankov stále pokúšali preniknúť do Kyjeva a Bennett, nábožensky založený Žid, porušil sabat, aby sa porozprával s Putinom.

Špekulácie o Zelenského osude
"Pasca sa uzatvára." V Kyjeve začali hovoriť o hroziacej rezignácii Zelenského. Poradca bývalého ukrajinského prezidenta Leonida Kučmu, Oleg Soskin, predpovedá Zelenského rezignáciu po odchode prezidenta USA Joea... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Milan Laca

Putinov sľub

Ďalším Putinovým záväzkom, o ktorom Bennett hovoril, bolo zdržať sa „demilitarizácie“ Ukrajiny. Zelenskyj bol v tom čase pripravený odmietnuť vstup Ukrajiny do NATO. 

Misia

Bennet letel tajne do Moskvy na niekoľko hodín. Médiá potom informovali , že hovoril s Putinom o viedenských rozhovoroch s Iránom, „voľnej ruke“ pre izraelské letectvo  v Sýrii a o situácii, v ktorej sa Izraelčania a Židia ocitli vo vojnových krajinách. Premiér požiadal Putina, aby zorganizoval „humanitárne koridory“ na odsun Židov, ktorí sa chcú repatriovať do Izraela.  

Zelenskyj v bunkri

Podľa Bennetta, Zelenskyj vtedy „sedel v bunkri“. Putin sa zaviazal nezabiť prezidenta Ukrajiny a on tento odkaz odovzdal Zelenskému telefonicky hneď, ako opustil Kremeľ. "Odstránenie Zelenského. To je najdrahšie, je to život vodcu. Vedel som, že Zelenskému hrozili v bunkri a že nepoznali jeho polohu. V jednom momente som Putinovi povedal: „Počuj, čo poviete na tento príbeh? Zabiješ ho?" A on povedal: "Nezabijem Zelenského."

Zelenského reakcia 

Ukrajinský prezident sa údajne spýtal, či si je Bennett istý a "potom išiel do svojej kancelárie a nakrútil video, v ktorom vyhlásil -  "Nebojím sa." Zelenskyj nahral video so slovami "Zostávam v Kyjeve. Na Bankovej. Neskrývam sa. A nikoho sa nebojím."  Zelenskij nakrútil 25. februára video z nádvoria prezidentskej kancelárie, kde spolu so šéfom frakcie „Služobník ľudu“ Davidom Arachamiom, šéfom kancelárie prezidenta Andrijom Jermakom, premiérom Denysom Šmyhaľom a poradcom Mychailom Podoljakom sľúbili, že vláda „nikam neutečie“.

ÚPLNE SA POMIATLI! USA posielajú Ukrajine BOMBY DLHŠIEHO DOLETU!
Úplne sa pomiatli? Hovorca Pentagonu Pat Ryder informoval o novom balíku pomoci USA Ukrajine. Ten bude obsahovať aj nové vysoko presné bomby s raketovým motorom (GLSDB) odpaľované z pozemných zariadení. Dokážu zasiahnuť cieľ do vzdialenosti až 150... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!