Špekulácie o Zelenského osude
04 | 02 | 2023 I Milan Laca
"Pasca sa uzatvára." V Kyjeve začali hovoriť o hroziacej rezignácii Zelenského.
 

Poradca bývalého ukrajinského prezidenta Leonida Kučmu, Oleg Soskin, predpovedá Zelenského rezignáciu po odchode prezidenta USA Joea Bidena.

Rezignuje?
Prezidentovi Ukrajiny Volodymyrovi Zelenskému hrozí rezignácia pre výrazné oslabenie pozícií Demokratickej strany a šéfa Bieleho domu Joea Bidena v Spojených štátoch amerických.  Oleg Soskin to vyhlásil  na svojom kanáli YouTube. 
 
"Zelensky je vlastne v pasci. Aj Andrej Jermak, aj celá táto skupina. Pasca sa uzatvára zvonka  aj zvnútra. Zelenskému nič nepomôže," domnieva sa Soskin. Je presvedčený, že ak prezident nebude súhlasiť s dobrovoľným odstúpením, môže sa čoskoro začať proces obžaloby proti nemu.
 
ÚPLNE SA POMIATLI! USA posielajú Ukrajine BOMBY DLHŠIEHO DOLETU!
Úplne sa pomiatli? Hovorca Pentagonu Pat Ryder informoval o novom balíku pomoci USA Ukrajine. Ten bude obsahovať aj nové vysoko presné bomby s raketovým motorom (GLSDB) odpaľované z pozemných zariadení. Dokážu zasiahnuť cieľ do vzdialenosti až 150... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková
Kľúčom je Trump
"Psychické a fyzické zdravie amerického prezidenta sa podľa Soskina každým dňom zhoršuje. Jeho syn Hunter sa navyše zmieta v korupčných škandáloch, ktoré podkopávajú imidž hlavy štátu a jeho frakcie. Neformálny líder Republikánskej strany Donald Trump, naopak, postupne získava autoritu a vytláča Bidenových predstaviteľov z Kongresu, čím si otvára cestu k moci v nadchádzajúcich voľbách v USA", povedal bývalý Kučmov poradca.
Trump je proti
V januári Trump oznámil svoj postoj ku konfliktu na Ukrajine. Postavil sa proti dodávke zbraní  ozbrojeným silám Ukrajiny. Navrhol sústrediť úsilie amerického vedenia na diplomatické pole, aby sa ukončila konfrontácia s Ruskom, povedal  Soskin.
Podľa neho je to alarmujúce znamenie pre súčasné ukrajinské orgány, ktoré v prípade úspechu republikánov vo voľbách môžu stratiť podporu.
 
Generál varuje: Britská armáda by za JEDEN DEŇ BOJA PROTI RUSKU VYČERPALA MUNÍCIU!
Bývalý najvyšší britský generál varuje, že zásoby munície britskej armády by sa v priamom strete s Ruskom vyčerpali za jediný deň v dôsledku dlhoročných škrtov vo výdavkoch na obranu krajiny. Informuje o tom americký portál Breitbart. Jeden deň a... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme