Ukradol 4 tisíc žrebov!
04 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Neznámy páchateľ ukradol v stávkovej kancelárii v Bratislave 4000 kusov žrebov. Policajt tretieho bratislavského okresu preto začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. Bratislavská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

ŽEBY BOLI LÁKADLOM ŽREBY?

"Poverený policajt tretieho bratislavského okresu dňa 02.02.2023 začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže neznámemu páchateľovi. Ten v budove slúžiacej ako distribučná prevádzka stávkovej kancelárie na ulici Brečtanová „vliezol“ do jednej z miestností, kde mu hneď do oka padli kľúče od dvoch motorových vozidiel položené na stole a v ďalšej miestnosti našiel zrejme poklad," píše sa na stránkach polície bratislavského kraja.

"V sklade prevádzky vo voľne položených troch škatuliach zbadal žreby v počte 3000 kusov v celkovej hodnote 600 eur, v ďalšej boli žreby v počte 1000 kusov v celkovej hodnote 200 eur a ďalšie iné, o ktorých ale nevedel, že sú nepredajné," ozrejmila.

Páchateľ celkovo spôsobil škodu 2400 eur, a to krádežou a poškodením dverí.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Fico si s políciou vymieňa odkazy: Venujte sa kalamite a nie OBHAJOBE ZLOČINCOV!
Líder Smeru Robert Fico na piatkovej tlačovej konferencii uviedol, že pri obvinení jeho kolegu Roberta Kaliňáka ide o politicky motivovaný proces, ktorého cieľom je zlikvidovať predstaviteľov opozície. Skritizoval postup polície. Polícia ihneď... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!