TOTO vám v televízii NEUKÁŽU! Uhrík šokoval videom z Bruselu
02 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Líder hnutia Republika Milan Uhrík doslova šokoval informáciami z Bruselu. V Európskom parlamente sa totiž už otvorene a oficiálne diskutuje o plánoch na dobytie a rozdelenie Ruska. To samozrejme neveští nič dobré.

"Veľká vojna na spadnutie! Vypočujte si to, je to des, toto Vám v telke neukážu. V Bruseli sa už otvorene a oficiálne diskutuje o plánoch na dobytie a rozdelenie Ruska." Šokuje Uhrík s informáciami, ktoré náš nezdravý mainstream akosi "prehliadol".

Doplnil, že sa tam verejne uvažuje o tom, že vraj neexistuje nič také, ako "ruský národ". "Vraj ruské nerastné bohatstvo má patriť celému svetu, a nie len Moskve. Reči ako cez kopirák od Hitlera, keď rozprával o nutnosti rozšírenia "Lebensraumu" a dobitia Sovietskeho zväzu. Slová, ktoré by boli pred rokom nevysloviteľné zaznievajú dnes úplne otvorene."

Uhrík: Ako to, že tí nechápaví občania nedokážu oceniť MATOVIČOVU obetu a genialitu?!
V nedeľu sa exminister financií Igor Matovič takpovediac "odtrhol z reťaze" a zverejnil svoje čudné statusy. V jednom zaútočil na opozíciu a v tom druhom na Čaputovú, v ktorom ju označil za " hovorkyňu bratislavskej kaviarne". Útok na opozíciu... Čítať ďalej
02 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Hladomor na Rusko

Náš europoslanec prináša správy, ktoré bežných občanov skutočne nepotešia a môžu byť predzvesťou veľkého globálneho konfliktu. "Bruselskí štváči navrhujú najprv Rusko sankciami vyhladovať, potom zvnútra cez mimovládky, médiá a opozíciu destabilizovať a následne ovládnuť alebo rozbiť na malé štátiky. Všetci vieme, že Rusi takéto niečo nikdy nedovolia a takéto plány budú najskôr znamenať 3. svetovú vojnu."

Výzva občanom a politikom

"Preto apelujem na politikov, držte sa zdravého rozumu! A apelujem aj na Vás, milí občania - nevoľte strany, ktoré volajú po eskalácii vojny. Pretože do tej vojny nepôjdu zomierať politici, ktorí po vojne volajú, ale opäť len bežní nevinní ľudia. " Uzatvoril Milan Uhrík svoj status.

Prejav europoslanca hovorí za všetko! POZOR, toto chcú progresívci v Bruseli
Guy Verhofstadt je liberálny belgický europoslanec, ktorý je známy tým, že víta ilegálnu migráciu do Európy a LGBT aktivistov na školách. Dokonca chce zničiť Rusko, posielať zbrane a uvaliť sankcie už aj na európskych podnikateľov. Marián Ďuriš z... Čítať ďalej
23 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme