Uhrík: Ako to, že tí nechápaví občania nedokážu oceniť MATOVIČOVU obetu a genialitu?!
02 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

V nedeľu sa exminister financií Igor Matovič takpovediac "odtrhol z reťaze" a zverejnil svoje čudné statusy. V jednom zaútočil na opozíciu a v tom druhom na Čaputovú, v ktorom ju označil za " hovorkyňu bratislavskej kaviarne".  Útok na opozíciu zaujal aj Milana Uhríka z hnutia Republika. "Igor, ako vzorný diagnostikovaný egomaniak vidí nepriateľa v každom naokolo. Presne tak, všetci sú blázni, len on je lietadlo!"

Uhrík začal slovami ako bol cez sviatky pokoj a politiku nikto neriešil. "Teda, okrem miestneho blázna Igora, ktorý po celý ten čas ako tlakový hrniec hromadil v sebe kapra, šalát a svoje mentálne výplody. A po tom, čo si ho niekoľko dní už nikto nevšímal Igor nevydržal, a včera vypudil celý svoj myšlienkový septik do sveta,"napísal šéf hnutia Republika a pokračuje.

"Vo svojom konšpiračnom statuse odhalil všadeprítomné "ZLO", ktoré sa proti nemu sprisahalo a proti ktorému musí ON stáť ako rytier Don Qujiot. Áno, tak sa vo svojom vymyslenom svete vidí."

Matovič je unavený. Bude toto jeho posledý "výstrel"?
Expremiér, exminister a podľa prieskumov nejnedôveryhodnejšia osobnosť slovenskej politiky v jednej osobe, Igor Matovič, zverejnil rozsiahli status s názvom 30 rokov a DOKONALÝ PLÁN. Matovič napísal, že po tom, ako OĽANO splnilo svoj kľúčový... Čítať ďalej
01 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Nepriatelia sú všetci naokolo

Tvrdí, že Matovič pookydával ako postrekovač všetkých naokolo. "S fantasmagóriami o prepratých miliónoch, o sprisahaní HLASU, SMERU, REPUBLIKY, KDH, SASky, MAĎAROV, SNSky, PSka a "fašistov" spolu so sprisahanými médiami a občanmi oprášil svoju rozprávku o ZLE, proti ktorému ON ako jediný bojuje. Igor, ako vzorný diagnostikovaný egomaniak vidí nepriateľa v každom naokolo. Presne tak, všetci sú blázni, len on je lietadlo! Ako to, že tí nechápaví občania nedokážu oceniť JEHO obetu a genialitu?!" Pýta sa Uhrík.

Klesajú preferencie, narastá  upútanie pozornosti

Podľa jeho slov všetko lavínu statusov spustil nedávny prieskum, v ktorom získalo jeho OĽANO katastrofálnych 6,3 %. "Suverénne najnenávidenejší politik v krajine, ktorý doviedol svoju stranu z 25 % na 6 %, už absolútne nevníma realitu a žije si vo svojej kazajke.Jednoducho, Matovič už nevie, ako upútať. Už ho nikto neberie vážne, a preto sa bude snažiť byť "zaujímavý" čím ďalej, tým viac. A bude trepať čím ďalej, tým viac. Hocičo, len nech si ho všimne nejaká kamera. Je závislý na pozornosti."

V závere už len pripomenul fakt, že nikto neublížil úrovni slovenskej politiky tak, ako Igor Matovič so svojimi spôsobmi. "Tohto blázna treba z politiky izolovať. A do politiky vniesť úroveň, odbornosť a kultivovanosť, aká by v nej naozaj mala byť," uzavrel svoj status Uhrík.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME