Blaha poslal otvorený list veľvyslancovi Ruskej federácie
02 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Ľuboš Blaha (Smer-SD) zaslal Otvorený list veľvyslancovi Ruskej federácie. Vyjadruje ruskému národu úctu pri príležitosti 80. výročia víťazstva Červenej armády v bitke o Stalingrad, ktorá oficiálne skončila nemeckou porážkou 2. februára 1943. V ňom s hlbokou ľútosťou konštatuje, že najvyšší vládni predstavitelia Slovenskej republiky ignorujú takéto významné historické výročia, ktoré mali zásadný vplyv aj na oslobodenie slovenského územia.

List adresovaný veľvyslancovi Ruskej federácie, prinášame v plnom znení.

Vážený pán veľvyslanec,
 
dovoľte, aby som ruskému národu vyjadril úctu pri príležitosti 80. výročia víťazstva Červenej armády v bitke o Stalingrad, ktorá oficiálne skončila nemeckou porážkou 2. februára 1943.

Išlo o kľúčovú bitku v druhej svetovej vojne, ktorá v dejinách patrí medzi tie najkrvavejšie. Historické zdroje uvádzajú, že na strane Sovietskeho zväzu bolo iba v tejto jednej bitke až 1, 2 milióna obetí.

To len dosvedčuje, čo všetko si vytrpel ruský národ v boji proti fašizmu a ako veľmi mu Európa vďačí za svoju slobodu. Slováci na to nikdy nezabudnú.

S hlbokou ľútosťou konštatujem, že najvyšší vládni predstavitelia Slovenskej republiky ignorujú takéto významné historické výročia, ktoré mali zásadný vplyv aj na oslobodenie slovenského územia.

Oni sa reálne zbláznili- volajte biele plášte, kričí poslanec Blaha
Dnešná televízna diskusia priniesla zaujímavé zistenia. Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) sa nezdržal sojho povestného slovníka a to, čo dnes v diskusiách predvádzali Cigániková, Šípoš a Zemanová, označil za okamžitú hospitalizáciu. "Prosím, volajte... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Zo strany slovenských vládnych predstaviteľov ide o prejavy historického bezvedomia a ťažkého morálneho úpadku.

Namiesto vyjadrenia vďaky ruskému národu šíria primitívnu rusofóbiu, ktorá žiaľ čoraz viac pripomína nacistickú ideológiu z 30. a 40. rokoch 20. storočia.

Akoby sa dejiny opakovali, akoby sa v niektorých európskych vládnych kruhoch opätovne rodil fašizmus, prameniaci znovu z nenávisti voči Rusku a slovanským národom.

O to viac by som Vás rád ubezpečil, vážený pán veľvyslanec, že drvivá väčšina ľudí na Slovensku si váži obetu Červenej armády, osobitne ruského národa, ktorý nás oslobodil v druhej svetovej vojne.

Slovensko je mierumilovný národ a vždy budeme volať po mieri. Nikdy nezabudneme na to, čo si vytrpeli hrdinovia Červenej armády pri Stalingrade, ani na to, že vďaka ich odvahe a obetavosti bol porazený fašizmus v Európe aj na Slovensku. Slovenský národ ďakuje.

Zakoktaná Remišová: Už nie LEBO FICO, dnes je populárne LEBO SULÍK!
My v strane Za ľudí makáme pre ľudí. Uviedla to Remišová relácie rádia Expres Braňo Závodský na živo. Na ministerke investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronike Remišovej (Za ľudí) je vidieť, že sa jej na otázky ohľadom chaosu vo... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme