Oni sa reálne zbláznili- volajte biele plášte, kričí poslanec Blaha
29 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Dnešná televízna diskusia priniesla zaujímavé zistenia. Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) sa nezdržal sojho povestného slovníka a to, čo dnes v diskusiách predvádzali Cigániková, Šípoš a Zemanová, označil za okamžitú hospitalizáciu. "Prosím, volajte niekto docenta Chocholouška "

Podľa podpredsedu Smeru, "Cigániková tam vyznela medzi dvoma pokojnými chlapmi ako nejaká rozzúrená Xantipa, ktorá sa po nich každú chvíľu vrhne a zahryzne sa im do krku. Jano Podmanický ju uzemnil ako otec malú pubertiačku. To bol väčší preplesk než od Romany Tabak a Jano ani nemusel zvýšiť hlas. To bol priam estetický zážitok," skomentoval nedeľné vystúpenie poslancov a neopomenul spomenúť údajné skupiny na pozadí politiky. "Ja len, že ak chce Mrs. Penta bojovať za ženy, mala by prestať chodiť do relácií, lebo im robí len hanbu - toľko múdrych a inteligentných žien je na Slovensku a SaS-ku reprezentuje takáto hysterka. Srandu si z nej robil ešte aj Kovačič - oni sú v SaS-ke ako ten popletený rozprávkový kráľ. „Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil“. Sulík najskôr povie, že zahlasujú za referendum a potom to je SaS-ka, ktorá referendum vyhodí z ústavy. Schíza väčšia ako Matovič. Kde trčí ten Chocholoušek? Berte ich, pán docent!"

Blahovi sa však najviac páčil Grendel z OĽaNO, ktorý s  plechovým ksichtom vyhlásil, že on chce referendum aj predčasné voľby pred letom a keď sa ho vyjavený moderátor spýtal, že prečo teda odhlasoval presný opak, tak veselo pokrčil ramenami. "To čo je, preboha?" Pýta sa Blaha. Myslí si, že už aj Grendel sa za vlastnú vládu hanbí ako pes. "Štyrikrát za reláciu vytiahnuť, že on odrazu nie je OĽaNO, ale NOVA, to je taký účelový alibizmus, že z toho až naskakujú zimomriavky. Gábor, nehanbíš sa?"

"Odrazu zisťujeme, že vlastne nie je toho, kto by chcel septembrový termín - ale aj tak si ho všetci odhlasujú. Lebo sa to vraj nejakou záhadou dohodlo a túto nikým nevyvolanú dohodu aj OĽaNO aj SaS vraj musia rešpektovať. Haló, Chocholoušek, kde si?

Šípoš sa tam arogantne vyškieral ako Martinko Klingáč, Zemanovej trvalo 20 sekúnd, kým prečítala nejakú koninu z papiera - habkali tam ako malé deti. Kto preboha bude týchto tragédov ešte voliť? A samozrejme, za všetko zlé môže Fico a Blaha, lebo nechceme posielať zbrane na Ukrajinu - voľby by bolo treba zrušiť, veď čo ak vyhrajú tí, čo chcú mier. "

Svoje dostal aj moderátor diskusie. "Iliev na TA3 bez zábran zadrie, že Budaj chce dať dokopy "demokratických voličov" - lebo akože voliči ľavice a národných strán nie sú demokrati. Čo si to dovoľuje takto urážať ľudí? Ak neslúžiš Amerike, nie si demokrat? Šípoš so Zemanovou potvrdili, že nechcú predčasné voľby, pretože chcú ešte 5 mesiacov tučnú výplatu a chcú pozatvárať Smer."

Blahovi to pripomína ohrdnutú nevestu, ktorej chlapík desiatykrát vysvetľuje, že už ju neľúbi a ona sa hádže o zem, že nie, ona s ním ostane a just budú spolu. "Ako také teľce. Smeje sa na nich celé Slovensko - už vás nikto nechce, zmiznite. Zemanová a Cigániková už ani nepredstierali argumenty. Nič, len proste budú držať pri moci vládu, ktorú v decembri povalili, lebo to dáva perfektný zmysel... Keď vyhúliš igelitku trávy." Myslí si poslanec a dodal: "Matovič vydiera Sulíka. Iné vysvetlenie neexistuje. Septembrový termín nemá absolútne žiadne rácio, dnes to jasne potvrdila aj Sme rodina. Len psychopati by sa držali pri moci bez mandátu.Toto môže vyriešiť už len Chocholoušek. Šípoša poprosíme umiestniť na izbu k Matovičovi, veď čo by si ten počal bez Igorovho zadku. Z čoho by potom trčal?"

Spamätajte sa, blázni, spamätajte!