Hlas ľudu: Cigánikovú svrbí jazyk, Zemanová kokce, Pčolinský sa hanbí a Kollár kričí - čistá psychiatria
31 | 01 | 2023 I Mária Škultétyová

Janka Cigániková je vždy zárukou dobrej zábavy.Aj v kaviarni, aj v telke. Rada skáče do reči. Nesklamala ani  v poslednej televíznej  debate na Markíze. Až ju  poslanec Smeru Ján Podmanický oslovil: Pani poslankyňa, trocha slušnosti poprosím. No hovor Janke! Mrle ju žrali a jazyk svrbel. Ale smerák sa nedal. S pokojom Angličana aspoň tri razy ctenú pani poslankyňu slušne upozornil, aby mu neskákala do reči. Aj sľúbila, aj skákala. Ako kofa.

Keby politici súťažili v skoku do reči, v ženskej kategórii by  sa táto bojovníčka za práva žien, ako o sebe sama hovorí,  o prvenstvo pobila  s Veronikou Premúdrou. Taká súťaž by stála za to. Možno by si dámy pomerali aj fyzické sily, veď Janka s tým už nejaké skúsenosti má. Skočiť do reči je pre ňu malina. Aj teraz  v nedeľu bola excelentná.

A diváci to aj patrične ohodnotili. Janka presvedčila  11%  z nich, Podmanický 64 a zvyšných 25% Gábor Grendel. Dúfam, že Janka sa nebude sťažovať, že Markíza manipulovala s hlasmi. Raz sa jedna dáma sťažovala a prd jej  to bolo platné, nemala pravdu Veronika, ale Markíza.

Oni sa reálne zbláznili- volajte biele plášte, kričí poslanec Blaha
Dnešná televízna diskusia priniesla zaujímavé zistenia. Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) sa nezdržal sojho povestného slovníka a to, čo dnes v diskusiách predvádzali Cigániková, Šípoš a Zemanová, označil za okamžitú hospitalizáciu. "Prosím, volajte... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Tak si myslím, že zaujímavý by bol televízny duel Veronika verzus Janka. To by bola väčšia sledovanosť ako Veronika s Ficom. Pán Kovačič, pozvite tieto dve dámy, nech je sranda!  A do tretice  môžete k nim posadiť aj Romanu Tabák. To už potom  bude super sranda.

Ešte niekoľko postrehov z nedeľných televíznych debát:

Pellegrini s Kollárom si aj pohrkútali, aj sa poškriepili. Kollár asi stráca sluch, chvíľami sa tak rozohnil ako Štúr na uhorskom sneme. Lenže Boris nebol na sneme, ale  v telke a kričal, akoby dobre nepočul, čo hovorí. Možno si myslí, že čím hlasnejšie, tým presvedčivejšie. Poviem to jeho slovami: „Čistá psychiatria.“

Dzurinda: Ešte prasa ani po chlieve nebehá, už ho má podelené? (VIDEO)
Informácie o tom, že chystá návrat do slovenskej politiky veľmi dlho zahmlieval. Ani sa im nebránil, ale ani ich nepotvrdzoval. V úzadí však na svojom návrate Mikuláš Dzurinda rozhodne pracoval. Komu to nebolo jasné doteraz, tak už nie je žiadna... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Anička Zemanová zo SAS, to je tá, čo sa nepekne vyjadrila o senioroch,  k termínu predčasných volieb povedala: „My si ctíme dohody a koaličná dohoda hovorí o septembri.“ Aká úcta k dohodám odrazu! Peniaze, poslanecké platy si ctíte, pani Anna! Zabudla, chuderka, že už nie sú v koalícii a že oni sú tí „povaľači“, čo zosnovali pád vlády. Vtipné bolo aj to, ako išla citovať Richarda Takáča zo Smeru. Brbtala, mrvila sa v lajstrách. Hotová komédia. „No dajte,“ povzbudzoval ju Rišo s patričným úškrnom. Ale ona ďalej koktala, brbtala - z hlavy vyfučalo a  papiere sa jej pomiešali - ani za svet nemohla nájsť ten správny. Asi by už mala z politiky odísť, vek sa hlási, roky neoklameš, Anička!

Pčolinský  sa posťažoval, že zažíval pocit hanby, keď ôsmaci a deviataci zo základnej školy z balkóna sledovali  prácu poslancov. Ja ho len doplním, že to my všetci zažívame a čudujeme sa, aká vzorka národa nás reprezentuje a prijíma zákony. Bože, čo sme si to zvolili! Daj nám rozum, aby sme to už nikdy nezopakovali! Podpredsedovi parlamentu je jedno, nech sa poslanci bárs aj pozabíjajú, ale niekde za dverami, nie v sále parlamentu. Ja si zas myslím, že to by robiť nemali. Pán Pčolinský, zopakujte si desatoro Božích prikázaní! Ale tak či tak, parlamentná stráž bude a myslím, že bude mať aj čo robiť. Pekná hanba!

Michal Šipoš na otázku moderátora Ilieva, prečo stranu Hlas nazval ružovým Smerom, odpovedal, že je to odvar červeného Smeru. Ale na červený sa už nepýtal, asi mu to bolo jasné. Z toho Šipoša nám rastie druhý Igor, dokonale preberá jeho slovník.

Skákaním do reči sme začali a skákaním aj budeme končiť.

Richard Takáč upozornil moderátora Ilieva: „Pán moderátor, neskáčte mi do reči!“

Iliev, ale i ďalší moderátori politických diskusií sú fakt nepoučiteľní. Keď sa im politik a jeho reč nepáči, v tom najlepšom mu skočia do reči. Niekedy to vyzerá tak, že pojedli všetku múdrosť a vystačili by si aj sami. Však, pán Makara?!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Tento hnus voliť nebudem, aj keď hladom skapem
Nakazená hajtra. Pakuj do pi.e! Ty vy.ebaná pi.a! Ty protislovenská zapredaná špina! Ty chudera! Ty j.blina! Ty krava! Ty koza! Slová, ktoré zvykneme vypípať či vybodkovať. Všetky tieto vulgarizmy vybrala z komentárov pod svojimi statusmi... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme