Hlas ľudu: Tento hnus voliť nebudem, aj keď hladom skapem
29 | 01 | 2023 I Mária Škultétyová

Nakazená hajtra. Pakuj do pi.e! Ty vy.ebaná pi.a! Ty protislovenská zapredaná špina! Ty chudera! Ty j.blina! Ty krava! Ty koza!

Slová, ktoré zvykneme vypípať či vybodkovať.

Všetky tieto vulgarizmy vybrala z komentárov pod svojimi statusmi politička a europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Všetky tieto vulgarizmy sú vizitkou nenávisti ich pisateľov voči nej a všetky zároveň aj vizitkou ich kultúry. A tiež sú obrazom dnešného sveta. Toho nášho malého, slovenského. Lebo, povedzme si pravdu, nemusíme sa mať všetci navzájom radi, nemusíme si byť sympatickí, ale dá sa to povedať aj ináč. Najhoršia je však nenávisť človeka k človeku. Od nenávisti k vražde je len kúsok. Nenávisť, to je aj holokaust, zabíjanie.

Ale poďme späť k Lucii. Pisateľom týchto statusov venuje krátky príhovor a odkazuje im: „Prosím vás, nepíšte mi to, lebo je to úplne zbytočné. V žiadnom prípade nestrácam chuť do života alebo do práce, mňa tým práveže nabíjate. Čím viac hejtov mi napíšete, tým viac ma nabijete. Mne môžete napísať, že som cigánka, že som chudera. So mnou to nič neurobí, akurát ma to nabije energiou.“

Nuž, milí hejteri! Ak nechcete Luciu nabíjať novou energiou, čo je nad slnko jasné, že nechcete, nerobte to, nehejtujte! Robte konštruktívnu kritiku, povedzte, čo sa vám na nej nepáči a ona sa pokúsi zmeniť to. Ona vás k tomu vyzýva.

Samozrejme, že mi je Lucie ľúto. V podstate môže byť dobrý človek, ale niekde zrejme robí chybu, keď má toľko neprajníkov a nenávistných komentárov.

Podľa mňa si Lucia zmýlila povolanie. Jej prejav mi v politike nesedí. Keď to poviem zjednodušene: hrá sa na niečo, čím nie je. Rozdáva rady, mudruje. Ona je tá najmúdrejšia a najspravodlivejšia bojovníčka za nás,  za Slovensko. A pritom ani nevieme, čo dobré pre Slovensko urobila. Myslím, že ani jej Jablko neprijali ľudia s priazňou  a potleskom. Jej vystúpenia pred kamerou sú príliš teatrálne, správa sa ako hviezda, nie ako politička. Mne sa zdá, že sa rada predvádza, že  jej ide o slávu. Možno to je príčina, prečo ju ľudia nemajú v láske.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Ovce moje, ovce, a ja som bača váš...
... keď voľby prehráme, kam sa pôjdeme pásť? Túžba presadiť sa na politickom poli láka nielen tých, čo chcú meniť Slovensko na obraz západného sveta a sami sa pasujú do roly spasiteľov, ona ako magnet priťahuje aj starých politických vyslúžilcov.... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!