VIDEO Muž si odchytil Dzurindu na ulici: Si PSYCHICKY NARUŠENÝ! Zlikvidoval si túto krajinu!
27 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Sociálnymi sieťami sa šíri video, kde Slovák odchytí na ulici bývalého premiéra Mikuláša Dzurindu a vulgárne mi vynadá.

Slovák asi nebol veľmi spokojný s vládnutím expremiéra a pravdepodobne sa obáva aj jeho návratu na politickú scénu. Najnovšie sa toťiž spojila strana Spolu s projektom Mikuláša Dzurindu do Modrej Koalície.

Muž Dzurindovi hovorí, že ho čaká krutá smrť. Pýta sa ho, či sa nebojí a odkazuje mu, že zlikvidoval túto krajinu.

Návrat starých vykopávok?

Predseda mimoparlamentnej strany Spolu a nezaradený poslanec Národnej rady SR Miroslav Kollár podpísal memorandum o spoločnej politickej budúcnosti s expremiérom Mikulášom Dzurindom. Táto dohoda nielen pre najbližšie parlamentné voľby má vyplývať z memoranda o spoločnom postupe.

Kam sa hrabe NOSTRADAMUS a BABA VANGA? Matovič v deň pamiatky obetí holokaustu zobral do rúk KRIŠTÁĽOVÚ GUĽU!
Matovič začal predpovedať budúcnosť! Pri príležitosti piatkového Medzinárodného dňa pamiatky obetí holokaustu, keď všetci v pietnom tichu spomínajú, sa Igor Matovič rozhodol urobiť niečo úplne iné. Zobral do rúk krištáľovú guľu a vyjavil nám... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Strana Spolu o tom informovala na sociálnej sieti. „Podpisom memoranda sme aj formálne potvrdili záujem a spoluprácu na založení spoločnej politickej platformy, ktorá bude spájať programovo blízke politické strany a hnutia najmä na báze členov Európskej ľudovej strany (EPP) a bude otvorená pre odborníkov a autority z rôznych oblastí verejného života“, uviedol Kollár.

Dzurinda zase deklaroval záujem o širokú spoluprácu, ktorá má za cieľ zlepšiť pomery na Slovensku a udržať jeho euroatlantickú orientáciu. „Tento cieľ sa dá dosiahnuť len spájaním a spoluprácou existujúcich demokratických politických zoskupení,“ podčiarkol.

V nasledujúcich dňoch majú obe strany urobiť aj formálne kroky nevyhnutné na potvrdenie spolupráce. Dohodli sa na úprave stanov strany Spolu-OD a na tom, že personálne nominácie na jednotlivé pozície budú predložené snemu „zjednotenej politickej strany po vzájomnej dohode a spoločnej akceptácii navrhovaných kandidátov“. Strana Spolu avizovala, že o detailoch zmien budú postupne informovať v priebehu týždňa.

Zdroj: cz24news

Generál Viktorín: ODVOLANÍ a NEPOUČITEĽNÍ
Odvolaný minister asi nevie, že ho odvolali. Upozorňuje na to generál Jozef Viktorín. Tak isto Heger je odvolaný premiér odvolanej vlády. Pridal sa predseda strany Život NS Tomáš Taraba. Nuž, naša dočasne poverená vláda si stále neuvedomuje, že... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!